1. Home
  2. Recepten
  3. Pad Thai

Pad Thai recepten (51) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Pad Thai

In Thailand kun je op iedere hoek van de straat heerlijke Pad Thai eten. Nu ook thuis!

INGREDIENTEN

Voor de saus:, 5 eetlepels tamarinde water of pasta, 3 eetlepels vissaus, 4 eetlepels Thaise palmsuiker of bruine suiker, Thaise gedroogde chili pepertjes of poeder, naar smaak, , 150-200 gram platte rijstnoodles, 150 gram Garnalen of Kipfilet in fijne reepjes gesneden, 2 eieren, losgeklopt, 1 teentje knoflook, fijngesneden, 1 sjalot, fijngesneden, 2 bosuitjes, fijngesneden, Flinke hand taugé, Handje Chinese bieslook, fijngesneden, Olie om te roerbakken, , Om erbij te serveren:, Ongezouten geroosterde pinda's, fijngehakt, Limoenpartjes, Thaise chili pepertjes, fijngehakt

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-02-2015
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad thai

Hmmmmmm, als je van pittig houdt.....

INGREDIENTEN

200 gr noedels, 2 el ongezouten pinda`s, 4 el wok-olie of zonnebloemolie, 2 teentjes knoflook - fijngehakt, 2 rode uien - fijngehakt, 2 rode chilipepers - fijngehakt, 2 eieren - geklutst, 2 el oestersaus, 1 el bruine suiker, 3 el limoensap, 4 el tamarindepasta - aangelengd met een beetje water, 100 gr taugé, 2 el gehakte koriander (vers of diepvries).

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-09-2009
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad Thai

INGREDIENTEN

350 gr kipfilet,reepjes3 lenteuitjes150 gr tauge2 eetl wokolie1 maaltijdpak Pad thai(conimex)

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-09-2004
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pad Thai met

Conimex recept

INGREDIENTEN

? 1 Conimex Maaltijdpakket Pad Thai, , ? 1 rijpe mango, , ? 1 rode ui, , ? 1 limoen, , ? 200 g (runder)vleesreepjes, , ? 400 g roerbakgroenten, , ? Conimex Wok Olie, , ? Conimex Sojasaus

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2006
  • Chinees
  •  10-20 min.

pad Thai

Dit is echt ons favoriete eten. Er zijn meerdere recepten voor pad Thai, deze is zonder vlees dus goed te gebruiken als bijgerecht.

INGREDIENTEN

175 gr. platte rijstmie, 2 el plantaardige olie, 2 tenen knoflook, 1 ei, 1/2 citroen, 3 el vissaus, 50 gr (on)gezouten geroosterde pinda's, 2 el gedroogde garnalen, 1 (2) rode pepers, 100 gr tauge, 2 lente uitjes, bosje koriander, schepje suiker

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-07-2003
  • Thais Bijgerecht
  •  10-20 min.

Pad Thai noedels met garnalen

Rijstnoedels met tijger- en gedroogde garnalen

INGREDIENTEN

110 gr rijstnoedels (medium breed 3 cm dikte), 2 afgestreken eetlepels gedroogde garnalen, 175 gr tijgergarnalen (indien bevroren, let erop dat ze goed ontdooid zijn), 3 eetlepels plantaardige olie, 2 teentjes knoflook, uit de knijper, 2 medium grote Spaanse pepers, van zaad en zaadlijsten ontdaan, in stukjes gesneden, 1/2 rode ui, in dunne ringen gesneden, 2 eetlepels vissaus, 2 eetlepels limoensap, 2 grote eieren, lichtgeklopt,, Garnering:, 2 eetlepels verse geknipte korianderblaadjes, 50 gr geroosterde ongezouten pinda's, grof gestampt in een vijzel, 2 lenteuitjes, in ringetjes gesneden,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2004
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pad Thai

Mijn favoriete streetfood gerecht! 

INGREDIENTEN

300 g rijstnoedels, 200 g grote garnalen, 200 g kippendij, in reepjes, 100 g tofoe, in blokjes, 4 eieren, 3 cm gember, geraspt, 2 knoflooktenen, fijn gesneden, 50 g witte kool, in reepjes gesneden, 2 wortels, in kleine blokjes gesneden, 150 g tauge, 2 bosuitjes, in ringen, 50 g pinda's, fijn gevijzeld, 2 limoenen, in parten, , Voor de saus:, 25 ml vissaus, 25 ml tamarinde, 25 ml sojasaus, 2 el bruine basterd suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-06-2017
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pad Thai

Uit een thais kookboek en aangevuld naar eigen smaak, heerlijk authentieke smaak.

INGREDIENTEN

4 el tamarindepasta, 3 el vissaus, 1 el azijn, 1 tl limoensap, 1 el zoete chili ketchup*, 1 schijfje palmsuiker, rijstnoedels*, arachideolie, 0,5 tl chilipoeder, 300 gr kipfilet, 100 gr garnalen, 1 sjalot, 3 tenen knoflook, 2 eieren, 100 gr tauge

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-01-2016
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pad Thai

Er staan al vele pad thai recepten op deze site, maar dit recept heb ik er nog niet tussen gezien. Bereid met verse ingredienten, zonder pakjes en zakjes. Heerlijke maaltijd!

INGREDIENTEN

250 gram gedroogde rijstnoedels, 1 centimeter gemberwortel, 2 knoflookteentjes, 4 lente-uitjes, 2 eieren, 300 gram kipfilet, 3 takjes verse koriander, 4 eetlepels sojasaus, 1/2 verse chilipeper, 3 eetlepels basterdsuiker, 3 eetlepels vissaus, 2 eetlepels archideolie, 150 gram tauge, 150 gram gepelde en gekookte garnalen, 30 gram pinda's

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-12-2014
  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pad thai

Dit recept heb ik van smaakmenutie.nl, een leuke site met heerlijke gerechten. Ik heb het een beetje aangepast.

INGREDIENTEN

200 gr rijst noedels (100 gr pp), 250 gr kipfilet of kippenhaasjes, 150 gr witte kool, 125 gr taugé, 4 stengels lente-ui, 2 limoentjes, 2 eieren, 1 el tamarinde pasta, 1 el (bruine) suiker, Voor de marinade:, 2 el sojasaus, 2 el sesamolie, 2 el vissaus, 2 tenen knoflook, 1 rode peper

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-07-2018
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad thai

Dit heerijke recept heb ik een keer op vakantie van een goede vriendin gekregen. Ik eet eigenlijk nooit mie, maar sinds ik dit recept van haar heb gekregen maak ik het sowieso eens per maand! Ik vind vooral de combinatie van de sojasaus en de pindakaas heel apart en lekker! Daarnaast maakt de limoensap het recept net even iets frisser. Iedereen aan tafel zat echt te genieten! Kortom: Ik hoop dat jullie er net zo van zullen genieten als ik! Succes gegarandeerd

INGREDIENTEN

2 eieren, 200 gram Chinese mie, 2 eetlepels pindakaas met stukjes noot, 5 eetlepels sojasaus, 1 theelepel bruine suiker, paar druppels limoensap, 50 gram taugé, 1 scheut azijn, 1 ui, fijngesnipperd, 5 teentjes knoflook, fijngehakt

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-07-2013
  •  
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Thaise Pad Thai met tijgergarnalen

Pad Thai gebakken noedels staat in de top 3 van de bekendste gerechten van Thailand en wordt traditioneel gegarneerd met noten, omeletreepjes en knapperige taugé.

INGREDIENTEN

150g tijgergarnalen, 50g tofu (optioneel), 10g gedroogde garnalen (verkrijgbaar in de toko, optioneel), 50 g bieslook, 50g taugé, 2 eieren, bouillon of water, pinda`s, citroensap, , MeiAsia ingrediënten, 1 pakje Pad Thai kruidenpasta, 100g rijststicks, 2el wokolie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-09-2010
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad Thai met kalfsreepjes

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

1 pak Conimex pad thai, 3 el wokolie (Conimex), 350 g kalfsreepjes, 150 g peultjes, schoongemaakt, 100 g tauge,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-12-2004
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pad thai noodles met mangosalade

Simpele Thaise maaltijd!

INGREDIENTEN

1 conimex maaltijdpakket pad thai, 1 rijpe mango, 1 rode ui, 1 limoen, 200 gram rundvleesreepjes, 400 gram roerbakgroenten, wokolie, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-01-2009
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Thaise Pad Thai met tijgergarnalen

Thaise Pad Thai met tijgergarnalen

INGREDIENTEN

150 g tijgergarnalen, 50 g tofu (optioneel), 10 g gedroogde garnalen (verkrijgbaar in de toko, optioneel), 50 g bieslook, 50g taugé, 2 eieren, bouillon of water, pinda`s, citroensap, 1 pakje Pad Thai kruidenpasta (MeiAsia), 100g rijststicks (MeiAsia), 2 el wokolie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-11-2013
  • Thais
  •  10-20 min.

Thaise Pad Thai

INGREDIENTEN

250 g varkensvleesreepjes, 2 eieren, 1 EL melk, zout en peper, 100 g garnalen, 150 g taugé, 2 EL pinda`s, 200 g MeiAsia rijststicks, 100 g MeiAsia Thaise Pad Thai Kruidenpasta, 2 EL Wokolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-05-2012
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pad Thai met Quorn

Conimex recept

INGREDIENTEN

? 1 Conimex Maaltijdpakket Pad Thai, , ? 1 rode ui, , ? 1 pakje Quorn (naturel), , ? 400 g geschaafde snijbonen, , ? 3 eetlepels fijngehakte koriander, , ? Conimex Wok Olie, , ? Conimex Japanse Sojasaus

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2006
  • Chinees
  •  10-20 min.

Pad Thai met Tijgergarnalen

Een makkelijk en snel gerecht uit Thailand. Erg gezond en lekker.

INGREDIENTEN

150 gram tijgergarnalen, 50 gram tofu(optioneel), 10 gram gedroogde garnalen (toko, optioneel), 50 gram bieslook, 50 gram taugé, 2 eieren, bouillon of water, pinda`s, citroensap, 2 eetlepels olie, 100 gram rijststicks of mie (MeiAsia, bij AH), 1 pakje Pad Thai (MeiAsia bij AH),

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-06-2011
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad Thai met Kip

Pad Thai met gemarineerde kip.

INGREDIENTEN

Rijstnoedels (Pad Thai Noodles) voor 2 personen, Kipfilet 200 gram, , 2 Eitjes geklutst, 3 Tenen knoflook, 0,5 Chilipeper (of meer naar smaak), 2 Sjalotjes, 3 Bosuitjes, 3/4 Prei, 4 Stengels Chinese bieslook (Garlic Chives), 150gr Taugé, , 2 EL Oestersaus, 2 TL Vissaus, 1,5 EL Tamarindepasta (3/4 EL Pasta aanmaken met 60 ml heet water resten eruit zeven), 1,5 EL Thaise zoete chillisaus, 1 EL Palmsuiker, , 30 gram Ongezouten pinda′s fijngesneden/gemalen en even gebakken in een droge pan

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-07-2013
  • Thais
  •  20-30 min.

Snel­le pad thai

Lekker en lekker makkelijk

INGREDIENTEN

220 g rice noodles (pakje, Koh Thai), 2 liter kokend water, 1 limoen, 4 el ketchup, 4 el vissaus, 2 el donkere basterdsuiker, 300 g kipfilethaasjes, 50 g gezouten pinda's, 3 eieren, 3 el arachideolie, 400 g Thaise roerbakmix, 125 g taugé

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-06-2015
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Vegetarische Pad Thai

Voor iedereen die net als ik verliefd is geworden op Thailand en de smakelijke Thaise keuken, presenteer ik hierbij mijn recept voor Pad Thai met een vegetarische twist.

INGREDIENTEN

1 bakje Valess roerbakblokjes, 200 gram noedels naar keuze, 1 ei, 75 gram taugé, 2 eetlepels sojasaus, 25 gram gehakte pinda`s, 1 fijngestapte Spaanse pepertje, 1 teentje knoflook, halve theelepel rietsuiker, 1 eetlepel olie,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-01-2012
  • Thais
  •  10-20 min.

pad thai noodles

Heerlijke gemixte noodles

INGREDIENTEN

250 gr. noodles, 1 rode chillipeper in ringetjes,2 eieren geklutst, 2 geperste teentjes knoflook, 2 takjes bosui gesnipperd, 1 1/2 eetl. suiker, 2 eetl. vissaus, 2 eetl. citroensap, 1 eetl. tamarindepuree vermengd met 1 eetl. water, 2 eetl. olie, 150 gr. varkensfilet in reepjes, 8 middelgrote garnalen schoongemaakt maar de staart laten zitten, 90 gr. tauge, 7 gr. verse korianderblaadjes, 40 gr. geroosterde pinda's, 1 citroen in parten gesneden.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-05-2004
  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Pad Thai met tofoe en garnalen

Pad Thai is een van de bekendste gerechten uit Thailand. Je kan er eindeloos mee varieren. Daarnaast is het lekker, snel en gezond. 

INGREDIENTEN

300 g rijstnoedels, 200 g grote garnalen, 100 g tofoe, 4 eieren, 3 cm gember, geraspt, 1 knoflookteen, geraspt, 100 g radijsjes, in plakjes gesneden, 50 g pinda's, fijn gevijzeld, 2 limoentjes, in partjes, 25 g bieslook, fijngesneden, 150 g taugé, , Voor de saus:, 25 ml vissaus, 25 ml tamarinde, 25 ml sojasaus, 2 eetlepels bruine basterd suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-01-2017
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pad Thai low carb

Geinspireerd door wat er op het internet te vinden is aan koolhydraatarme recepten voor Pad  Thai heb ik dit gemaakt. Het was lekker

INGREDIENTEN

36 gr kelp noodles bijvoorbeel I Sea pasta, 50 gr wortel slierten, 150 gr courgetti of komkommerslierten, (of de gewenste slierten met koolhydraten ipv bovenstaande), taugé 150 gr., 250 gram kipdijfilet, 60 gram ui, 12 gr olie, 2 lente ui klein gesneden, 10 gr koriander, saus:, pindakaas 100%pinda 15 gr, tahin 15 gr, ongeveer 20 gr water, 15 gr sojasaus (zonder suiker) en wat zoetstof of natuurlijk zoete sojasaus, knoflok 3gr, gemberwortel 3 gr, citroensap 5 gr, sriracha 3 gr (of iets anders scherps, sambal?), fishsauce 15 gr of 10 gram ansjovis

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-05-2017
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kip Pad Thai

Deze Kip Pad Thai is wellicht niet gelijk aan de oorspronkelijke Thaise variant, maar niet minder lekker. Ook nog eens gemakkelijk te maken in de slowcooker.

INGREDIENTEN

2 kipfilets, 1 ui, 1 blik kokosmelk, 250 ml kippenbouillon (van een blokje), 2 flinke el pindakaas (light), 1 el sojasaus (kikoman), 2 tl vissaus, 2 tl gemberpoeder, 2 tenen knoflook, 1 tl cayennepeper, zout / peper, garnering: sesamzaadjes, garnering: lente-ui, Noedels of rijst

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op30-10-2016
  • Thais Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Pad Thai Omelette

Alle smaken van Pad Thai verpakt in een smakelijk omelet.

INGREDIENTEN

1 eetlpl water, 1 theelpl tamarinde concentraat ( of het sap van een ½ limoen), 2 theelpls vis- of soy saus, 2 theelpls palmsuiker, 1 theelpl chilisaus, 1 eetlpl olie, ca. 5 of 6 grote gepelde garnalen, 4 shiitake paddenstoelen, in plakjes, 1 sjalotjes, fijngesneden, 1 teentje knoflook, fijngehakt, 100 gr taugé, 1 bosuitje, in ringetjes, 1 eetlpl geroosterde pinda's, fijngehakt, 1 chilipepertjes, fijngesneden, 1 theelpl boter, 2 eieren, losgeklopt, 1 theelpl vissaus

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-07-2018
  • Thais
  •  20-30 min.

Pad Thai met garnalen

Pad Thai met garnalen is een populair Thais eenbordsgerecht. Dit recept komt uit Smulweb Magazine 21, te vinden op bladzijde 62. Kijk op www.smult.nl voor de beste acties.

INGREDIENTEN

- 250 g rijstnoedels, - 4 el vissaus, - 1 el rietsuiker, - 2 el tamarindepasta, - 2 el ongezouten pinda's, gehakt, - 4 el zonnebloemolie, - 1 ui, fijngesnipperd, - 2 teentjes knoflook, geperst, - 200 g stevige tofoe, in blokjes, - 2-3 el voorgekookte gedroogde garnalen (toko; optioneel), - 12 grote garnalen, schoongemaakt, - 3 eieren, losgeklopt, - 1 bosje Chinese bieslook (toko), of gewone bieslook of lente-uitjes, - 2 tl chilipoeder, - 60 g taugé, - 1 limoen, in parten

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-10-2018
  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Pad Thai met kip en garnalen

Heerlijk mihoen-gerecht uit de Thaise keuken en lekker snel op tafel!

INGREDIENTEN

250 gr mihoen, 4 el arachide of zonnebloemolie, 300 gr kipfilet (in reepjes), 300 gr tijgergarnalen (gepeld), 2 teentjes knoflook (geperst), 2 dunne prei (in ringetjes0, 1 Spaans pepertje (in ringetjes), 200 gr tauge, 2,5 el donkere basterdsuiker, 5 el Thaise vissaus, gebakken uitjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-09-2012
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad Thai Noedels

INGREDIENTEN

200-250 gr rijstnoedels of mihoen, 6 el arachide olie (pinda olie), 1 el gehakte knoflook, 6 el (vers) citroensap, 2 el vissaus (nam pla), 2 el rijst wijn azijn, 2 el suiker, 200-250 gr taugeh, 2 lenteuitjes, in dunne ringen, 2 rawits (of 1 spaans pepertje) fijngesneden of 2 gedroogde chilies, , Garnering, 2 hardgekookte eieren, wat vers gehakte koriander, wat gehakte pinda's, wat fijngesneden komkommer

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-09-2002
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad Thai met varkensvlees

Snelle Thaise klassieker uit de wok, super lekker en erg makkelijk zelf te bereiden ! 

INGREDIENTEN

600 g varkensvlees, in reepjes, ¼ Chinese kool, in repen, 100 g sojascheuten, 3 lente-uitjes, in ringen, 2 eieren, 100 g rijstnoedels, 1 el arachideolie, 2 knoflooktenen, fijngesneden, 1 chilipeper, in ringen, 1 stengel citroengras, doormidden gesneden, 2 el vissaus of sojasaus, 1 el rietsuiker, , GARNITUUR:, , sap van ½ limoen, 2 el ongezouten pindanoten, grofgehakt, enkele takjes verse koriander,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-09-2016
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pad thai kung

Aziatische bami met tijgergarnalen. Ik heb het recept wat aangepast naar onze smaak, dat kun je zelf ook doen. 

INGREDIENTEN

1 pak Chinese Bami of Chinese Mie, , Saus, , 15 gram Tamarinde = 1 eetlepel, 45 ml Water, 25 gram Palmsuiker = 1/2 schijf, 1 eetlepel (witte) Wijnazijn, 1 eetlepel Nam Pla (Vissaus), 1 eetlepel Oestersaus, , Vulling, , Olie, 1 theelepel Harissa, 5 teentjes Knoflook, klein gesneden, 1 stukje Gember, klein gesneden, 1 vers rood Pepertje, klein gesneden, 1 Ui, klein gesneden, 3 stengels Lente Ui, in kliene ringetjes, 2 eetlepels Ketjap Manis, 1 eetlepel Ketjap Asin, 350 gram Tijgergarnalen, 2 Eieren, losgeklopt, 75 gram Taugè (zelfgekweekte van 1 eetlepel Katjang Idjoe=Mungbonen), 30 gram (geroosterde) Pinda's

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-12-2014
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad Thai met kip

Tijdens mijn bezoeken aan Thailand ben ik de Thaise keuken erg gaan waarderen en heb daar vele malen een bezoek aan keukens in restaurants mogen maken. Uiteraard heb ik mijn ogen goed de kost gegeven om hier in Nederland wat mee te gaan doen.Jammer is het dat de Thaise keuken in Nederland nog niet erg bekend blijkt te zijn, want zie het aantal Thaise restaurants welke hier gevestigd zijn, In de meeste Supermarkten een heel beperkt assortiment complete Thaise maaltijden verkopen en dan ook nog van een mindere kwaliteit, welke de originele ingredienten en smaken missen om het een klasse product te kunnen noemen.Dit is ook een van de redenen om zelf te gaan kokkerellen en hier anderen van mee te laten genieten.

INGREDIENTEN

, Porties: 4,, 4 eetlepels sojaolie,, 5 flinke teentjes knoflook, versnipperd,, 2 kipfilet, in blokjes (500 gr.),, 2 eieren,, 4 eetlepels vissaus,, 2 theelepel suiker,, eventueel iets stroop,, 2 kopjes warm water,, 300 gr rijstnoedels, 2 minuten voorgeweekt in warm water,, 4 eetlepels gehakte pinda's,, een flinke hand taug/i],, 4 lente-uitjes, in ringetjes,, een halve limoen,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-12-2013
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Vegetarische Pad Thai

Van Jan Magazine. Simpel maar superlekker.

INGREDIENTEN

280 g mie, 4 knoflooktenen, 2 rode pepers, 16 lentuitjes, 10 takjes verse koriander, 200 g taugé, 10 ml sojasaus, 40 g gezouten pinda's, 2 el zonnebloemolie, 3 el witte balsamicoazijn, 2 el suiker, peper en zout toevoegen naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-04-2017
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pad Thai met vleesreepjes, ei en sjalotjes

bron:conimex

INGREDIENTEN

1 Conimex Maaltijdpakket Pad Thai, 300 g varkensvleesreepjes, 3 lente-uitjes, 500 g bahmigroenten, (met rode peper), Wok Olie, 2 eieren, Conimex Woksaus Knoflook Koriander, 2 eetlepels grofgehakte koriander,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-09-2004
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pad Thai - Kip met gebakken Thaise noedels

Eenvoudig recept voor een heerlijke Pad Thai. Het geheim van een goede Pad Thai is het koken, (of juist het niet koken) van de noedels.

INGREDIENTEN

200 gr Thaise rijstnoedels, ca. 5 mm breed, 200 gr in plakjes gesneden kipfilet, Marinade voor de kip: 1 tl maïzena opgelost in 2 el sojasaus, , 4 fijngesneden teentjes knoflook, 2 fijngesneden Spaanse pepertjes (meer of minder naar smaak), 250 gr taugé, 3 in ringetjes gesneden lenteuitjes, half bosje koriander, 50 gr grof gehakte pinda`s of andere noten zoals cashewnoten, 50 ml kippenbouillon of water, 1/2 tl witte peper, olie om te roerbakken, 2 partjes limoen, , PAD THAI saus:, 3/4 el tamarindepasta opgelost in 50 ml water, 2 el vissaus, 3 tl chilisaus, 3 el bruine suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-01-2012
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

pad thai (thai meatless fried noodless)

Een Thais recept van: Maew Ratawan uit Bangkok

INGREDIENTEN

* 1/5 cup oil;, 5 tbsp chopped garlic;, 6,5 to 7 oz.Pad Thai noodles (Sen Jun);, 1,5 cup of water;, 4 tbsp diced yellow tofu;, 2 tbsp finely chopped salted radish;, 4 tbsp ground roasted peanuts;, 6 tbsp small dried shrimps;, 2.5 to 3 tbsp fish sauce (Nam Pla);, 4 tbsp sugar;, 6 X-large eggs;, 1 cup bean sprouts;, 1 tbsp (or to taste) ground dried roasted, chilies;, 2 tbsp vinegar;, Lime juice and green onions, cut 1 inch pieces, to taste.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-01-2000
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Thais gebakken noedels (pad thai) .

Geen

INGREDIENTEN

300 g rijstnoedels, 3 eieren, 1 tofu, in kleine stukjes gesneden, 1 t gemalen gedroogde chilipeper, Plantaardige olie, 3 t tamarindesaus (tamarinde sap met palm suiker en zout), 50 g Chinese prei bladeren (bieslook), Limoen, 1 / 2 kg taugé, 50 g ingemaakte radijs (fijngehak), 1 / 2 kopje gemalen gebrande pinda`s, 1 l gehakte knoflook, 1 / 2 kool

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-11--0001
  • Thais Bijgerecht
  •  20-30 min.

Pad thai met cour­get­tenoe­dels, kip en pin­da's

Veel noedels, maar weinig koolhydraten? Dat kan. Maak de noedels van courgettes voor een koolhydraatarm gerecht.

INGREDIENTEN

1 rode peper, 2 tenen knoflook, 1 el rijstolie, 300 g kipfiletblokjes, 3 courgettes, 2 el vissaus, 1 el vloeibare honing, ½ tl tamarindepasta, 4 middelgrote eieren, 100 g ongezouten pinda's, 15 g verse koriander, 250 g taugé, 1 limoen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-06-2018
  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gai Pad Med Mamuang met Tofu

Het mag geen 'Gai' (=kip) heten want er zit geen vlees in, maar het smaakt als de echte ;-) Bij de Thai gegeten en daarna op internet opgezocht. Nog lekkerder dan Pad Thai!

INGREDIENTEN

1-2 gedroogde rode chilipepers, 1 eetlepel vissaus, 2 eetlepels oestersaus, 3 eetlepels kippen- of groentebouillon, 1/2 of 1 theelepel palmsuiker (of palmsuikersiroop), 4 eetlepels plantaardige olie (liefst sojaolie), 80 gram cashewnoten, 4-5 tenen knoflook, fijngehakt, halve rode paprika, in smalle reepjes, halve wortel, diagonaal in plakjes, 1 kleine ui, in stukjes van 1 cm², 4 lente-uitjes, in stukjes van 1 cm, versgemalen witte peper, , witte rijst, , Voor de gemarineerde tofu:, 2 knoflooktenen, stukje gemberwortel, 3 el (soja)olie, 3 el sojasaus, scheutje citroensap, 3-4 takjes koriander, fijngesneden, zout, peper, 300g tofu

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-05-2017
  • Thais
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Citroengras kipspiesje

Kumar's Pad Thai staat bekend om de vele smaken in één gerecht. Pittig, zoet, zuur en zout dat maakt deze spiesen zo bijzonder.  

INGREDIENTEN

250 g Kipfilet, 1 pakje Kumar's Wokpasta Pad Thai, 1 bosuitje (fijngehakt), 2 eetlepels paneermeel, 6 stengels sereh (citroengras), olie

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-01-2016
  • Aziatisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top