1. Home
  2. Recepten
  3. Paashaasjes

Paashaasjes recepten (19) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Paashaasjes.

INGREDIENTEN

10 haasjes., Voor het deeg:, 450 g gezeefde gladde bloem, 1 pakje Gist, 1 snuifje zout, 60 g zachte boter, ? l lauwe melk, 1 ei, 1 eigeel, 70 g poedersuiker, 1 pakje vanilline suiker, Geraspte schil van 1 citroen (onbehandeld), , Voor het versieren en beschilderen:, 1 geklutst ei, 20 rozijnen, een beetje poedersuiker.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-03-2004
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Paashaasjes

INGREDIENTEN

Voor het deeg :, 450 gram gezeefde gladde bloem -, 1 pakje gist -, 1 snuifje zout -, 60 g zachte boter -, 1/4 liter lauwe melk -, 1 ei -, 1 eigeel -, 70 g poedersuiker -, 1 pakje vanillesuiker -, geraspte schil van 1 citroen, onbehandeld -, , Voor het versieren en beschilderen :, 1 geklutst ei -, 20 rozijnen -, een beetje poedersuiker, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Paashaasjes Met Een Eitje

Leuk voor kinderen, vrolijke paashaasjes van brooddeeg met een eitje.

INGREDIENTEN

1 pak wit broodmix, 25 g boter, 1 el suiker, 12 krenten, 2 eieren en 4 henneneitjes voorgekookt, 1 losgeklopt ei.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-03-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.

paashaasjes met ei

Paashaasjes met ei! Voor 6-8 stuks!

INGREDIENTEN

1 pak broodmix(wit), 25 g boter of margarine *, 1 el suiker *, 12 - 16 krenten *, 6-8 henneeitjes(kleine eitjes), 1 ei losgeklopt *, Extra nodig:bakplaat,ingevet.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-04-2001
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Gevulde Paashaasjes

INGREDIENTEN

2-3 gevulde varkenshaasjes(keurslager), 45 gr boter, 4 tomaten, groene pesto, 1 bolletje mozzarella, zout, peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-03-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Guitige Paashaasjes

Baktijd: Boven-/Onderverwarming: 180 C, 15 - 20 Min. Heteluchtoven: 170 C

INGREDIENTEN

1 pak Tante Fanny Vers, Zoet Zanddeeg 300 g, 1 ei om mee te bestrijken, Glazuur:, 100 g poedersuiker, Sap van een 1/2 citroen

  •  …
  •  
  • Geplaatst op04-03-2014
  •  
  •  

paashaasjes en paaskuikentjes.

INGREDIENTEN

125 gram bloem, 60 gram basterdsuiker (wit), 1 zakje(s) vanillesuiker, naar smaak zout, 90 gram boter, 1 pakje(s) chocoladeglazuur, naar smaak krenten, 100 gram poedersuiker, 1 eetlepel(s) Advocaat, 1 theelepel(s) koenjit,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-02-1999
  •  
  •  60-120 min.

Zoete paashaasjes

INGREDIENTEN

Voor het gistdeeg:500 g bloem, 1 zakje Gist 50 g suiker, 1 zakje Vanillesuiker, snufje zout 150 ml verse room 150 ml melk (op kamertemperatuur) 75 g boter of margarine, , Voor het bestrijken en versieren:1 eigeel (Middel) 1 eetlepel melk, spaghetti en rozijnen. Maak een papieren sjabloon van een paashaas.

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-04-2006
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Paashaasjes met moddervoetjes

Voor ongeveer 30 koekjes

INGREDIENTEN

300 gram zelfrijzend bakmeel, 150 gram witte basterdsuiker, 225 gram boter, een half losgeklopt ei, snufje zout, 1 ons pure chocolade,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-01-2003
  • Kinderkeuken
  •  30-60 min.

Paashaasjes Met Ei

Uit de Tip van april 2000

INGREDIENTEN

1 pak broodmix wit, 25 gr boter of margarine, 1 el suiker, 12-16 krenten, 6-8 henne-eitjes(kleine eitjes), 1 ei - losgeklopt.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-03-2000
  • Kinderkeuken
  •  60-120 min.

Zoete paashaasjes

INGREDIENTEN

Voor het gistdeeg:, 500 g bloem, 1 zakje gist, 50 g suiker, 1 zakje vanillesuiker, snufje zout, 150 ml verse room, 150 ml warme melk, 75 g boter of margarine, , Voor het bestrijken en versieren:, 1 eigeel (Middel), 1 eetlepel melk, spaghetti en rozijnen

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-03-2005
  • Belgisch Nagerecht
  •  10-20 min.

Paasboterham

Om te smullen

INGREDIENTEN

2 bruine boterhammen, beetje boter, paashagel, witte chocolade paashaasjes

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-04-2000
  • Kinderkeuken
  •  0-10 min.

Aardbeien-Advocaatpudding

INGREDIENTEN

2 dl blanke vla, 1 dl advocaat, 1/8 l slagroom, 2 pakjes aardbeien-yoghurt bavarois, 1 puddingvorm a 1 l, 6 chocelade paashaasjes, spuitbus slagroom.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op03-06-1999
  • Nederlands
  •  > 120 min.

paastaart

INGREDIENTEN

3 eieren, 100 g bruine basterdsuiker, 75 g zelfrijzend bakmeel, 25 g maïzena, 2 eetl. cacaopoeder (geen instant), Voor de afwerking:, 0.125 l slagroom, 1 eetl. suiker, 1 pot wit met bruin chocoladesmeersel, 3 eetl. gemengde bruine en witte chocoladevlokken, chocolade paaseitjes en/of paashaasjes om te garneren

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-03-2007
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

Paastaart

Voor een springvorm met een doorsnee van 20 cm.

INGREDIENTEN

Voor de taart bodem:, 3 eieren100 gr. bruine basterdsuiker75 gr. zelfrijzend bakmeel25 gr. maizena2 eetl. cacoapoeder (geen instant)Voor de afwerking:, 1/8 l. slagroom1 eetl. suiker1 pot wit met bruin chocoladesmeersel3 eetl.gemengde bruine en witte chocoladevlokkenchocoladeeitjes en/of paashaasjes om te garnerenbakpapier

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-03-2003
  •  
  •  60-120 min.

Paastaart

INGREDIENTEN

3 eieren, 100 g bruine basterdsuiker, 75 g zelfrijzend bakmeel, 25 g maizena, 2 eetl. cacaopoeder (geen instant), Voor de afwerking:, 0.125 l slagroom, 1 eetl. suiker, 1 pot wit met bruin chocoladesmeersel, 3 eetl. gemengde bruine en witte chocoladevlokken, chocolade paaseitjes en/of paashaasjes om te garneren, Overig:, bakpapier,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-02-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Paastaart

INGREDIENTEN

3 eieren, 100 g bruine basterdsuiker, 75 g zelfrijzend bakmeel, 25 g maizena, 2 eetl. cacaopoeder (geen instant), Voor de afwerking:, 0.125 l slagroom, 1 eetl. suiker, 1 pot wit met bruin chocoladesmeersel, 3 eetl. gemengde bruine en witte chocoladevlokken, chocolade paaseitjes en/of paashaasjes om te garneren, Overig:, bakpapier,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-02-2004
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Paastaart

INGREDIENTEN

3 eieren *, 100 gr bruine basterdsuiker *, 75 gr zelfrijzend bakmeel *, 25 gr maizena *, 2 el cacaopoeder (geen instant) *, Voor de afwerking:, 0.125 l slagroom *, 1 el suiker *, 1 pot wit met bruin chocoladesmeersel *, 3 el gemengde bruine en witte chocoladevlokken *, chocolade paaseitjes en/of paashaasjes om te garneren

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-02-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Marcepein

En chocolade zijn klassieke combinaties, met allerlei smaakjes en kleurtjes is alles mogelijk.

INGREDIENTEN

200 gram gepelde amandelen, 250 gram gezeefde poedersuiker, 1 eiwit, wat druppels citroensap, voedselkleurstof

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-03-2005
  • Nederlands
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top