1. Home
  2. Recepten
  3. Omelet Met Garnalen

Omelet met garnalen recepten (352) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Garnalen omelet

Weinig calorieën en erg gezond: garnalen. In combinatie met een paar losgeklopte eieren heeft u snel een heerlijke en verantwoorde lunch! Hollands Goud is een gezonde keukenolie, rijk aan omega 3 vetzuren. Naast een goede smaak bevat Hollands Goud koolzaadolie. Koolzaadolie heeft een aantal basiseigenschappen die goed zijn voor de mens! »

INGREDIENTEN

12 eieren 4 eetlepels koud water 1 eetlepel maïzena ½ theelepel zout Peper Nootmuskaat 6 eetlepels Hollands goud Puur 200 gram garnalen Dille

Bereidingswijze

Scheid de eidooiers van het eiwit. Klop in een kommetje met twee eetlepels water de eidooiers los. Meng in een ander kommetje de maïzena met twee eetlepels water en voeg dit bij het eimengsel. Zout, peper en een klein beetje nootmuskaat toevoegen. Eiwit stijf kloppen en door de eidooiers mengen. Spoel de garnalen, verwijder het eventueel aanwezige darmkanaal en dep ze droog. Marineer ze met dille. Verhit in een pan een eetlepel Hollands goud Puur en bak van de eieren vier omeletten. Zorg ervoor dat beide kant mooi goudbruin zijn. Bak in een tweede pan de garnalen in Hollands goud. Hou de garnalen in beweging en zorg dat ze aan beide kanten glazig zijn. Serveer de omelet met garnalen in dille direct.

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-07-2013
  •  
  •  20-30 min.

Omelet met garnalen

Volg het basisrecept en voeg garnalen toe.

INGREDIENTEN

6 eieren, 6 eetl. vocht, zout, peper, 5 eetl. boter of margarine, 200 g garnalen.

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op06-06-2001
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Omelet met garnalen

INGREDIENTEN

4 eieren * 50 gram garnalen * 10 gram boter * peper * zout.

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-10-2006
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Omelet met garnalen

Omelet met garnalen

INGREDIENTEN

, 4 eieren, 100 g garnalen, 2 el Becel voor de Koffie, 2 el water, 60 g prei, zout en peper, 1 tl dille, 1 el Becel Dieet Olie, 300 g stokbrood, sneetjes, 300 g sla, 100 g komkommer, 1 tomaat, 2 el Slafris naturel (zonder olie),

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-11-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Garnalen Omelet

INGREDIENTEN

Garnalen, 1 ui, 2 tomaten, een geklopt eitje en een scheutje olijfolie

  • Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-04-2001
  • Tussengerecht
  •  10-20 min.

Omelet met garnalen

INGREDIENTEN

100 gr garnalen, 1 dl melk, 8 eieren, 8 eetlepels room, peper, zout, 40 gr boter,

  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-09-2002
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Omelet met garnalen

INGREDIENTEN

5 eieren M of L, 5 el water of melk, zout en peper of eikruiden, 2 el olijfolie, 300 g gepelde garnalen, verse dille,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-02-2004
  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.

Omelet Met Garnalen

INGREDIENTEN

100 gr garnalen, 1 dl melk, 8 eieren, 8 eetlepels room, peper, zout, 40 gr boter

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-02-2000
  • Belgisch
  •  0-10 min.

omelet met garnalen

INGREDIENTEN

5 eieren M of L, 5 eetl. water of melk, zout en peper of eikruiden, 2 eetl. olijfolie, 300 g gepelde garnalen, verse dille,

  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-04-2003
  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Omelet met garnalen

Lekker, snel en makkelijk.

INGREDIENTEN

Boter, 1 fijngesnipperde ui, kerrie, paprikapoeder, laos, zout en peper, 1/2 komkommer, geschild in blokjes, 200 gr garnalen, 3 eieren, 50 gr geraspte kaas, scheutje melk

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-12-2008
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Omelet met garnalen

INGREDIENTEN

5 eieren M of L, 5 eetl. water of melk, zout en peper of eikruiden, 2 eetl. olijfolie, 300 g gepelde garnalen, verse dille

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-04-2003
  •  
  •  20-30 min.

Omelet

Omeletje met grijze garnalen en witlof.

INGREDIENTEN

3 eieren, zout, peper, 1 stronkje witlof, 25 gr. boter, 100 gr. grijze garnalen, 1/2 eetl. gesnipperde bieslook.

  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-06-2002
  • Belgisch
  •  20-30 min.

Omelet

INGREDIENTEN

2 eieren * 1 snufje zout * 2 eetlepels olie * kruiden naar smaak.

  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-10-2007
  • Nederlands Bijgerecht
  •  0-10 min.

Sushi (30 stuks)

Presentatie is in Japan minstens zo belangrijk als inhoud. De sushi-hapjes zijn dan ook altijd mooi om te zien. Er zijn twee hoofdsoorten. De meeste Nederlanders kennen wel al de maki-mono - grappige ronde plakjes rijst, met verschillend gekleurde ingredienten in het midden en een zeewierblad eromheen. Daarnaast zijn er de nigiri-sushi - rijstbolletjes belegd met een stuk zeebanket of omelet. En sushi die wel wat weg hebben van petit-fourtjes, bestaand uit rijst in een zwart velletje, belegd met viseitjes of kleinere schelpdieren.

INGREDIENTEN

200 gram rondkorrelrijst (geen snelkookrijst), ? dl rijstazijn, 1 eetlepel kristalsuiker, zout en peper, 1 kleine komkommer, 3 eieren, 4-6 blaadjes nori, wasabi (Japanse Mierikswortelpoeder of pasta), 200 - 250 gram zeer verse gerookte zalm of tonijn, in dunne plakjes of grote gekookte garnalen, ingesneden, Japanse sojasaus (Kikkoman), Beni-shoga (ingelegde rode gember), Bamboematje

  • Japans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-07-2003
  • Japans
  •  60-120 min.

Omelet met prei en garnalen

INGREDIENTEN

3 eetlepels olijfolie, , 300 g panklare prei (ringen), , 125 g roze garnalen, , 50 g pittige kaas, geraspt, , 6 eieren, losgeklopt,

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-10-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Omelet Met Asperges En Grote Garnalen

INGREDIENTEN

500 gr groene asperges, 4 eieren, zout en peper, nootmuskaat, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 2 eetlepels creme fraiche, boter, 150 gr grote garnalen,

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-11-2000
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Gevulde omelet met garnalen

Omelet gevuld met groenten en garnalen

INGREDIENTEN

1 blikje gemengde groente (macedoine des legumes), 1 blikje garnalen, ? bakje champignons,1 kleine ui,6 eieren, provencaalse kruiden, peper, zout, boter

  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-11-1999
  • Goedkoop en snel
  •  0-10 min.

Omelet met groene kruiden en garnalen

Snel en lekker lunchgerecht

INGREDIENTEN

-4 eieren, -peterselie, kervel, bieslook, -50 g grijze garnalen (gepeld), -25 g boter, -peper en zout

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-01-2004
  • Belgisch
  •  0-10 min.

omelet met prei en garnalen

INGREDIENTEN

3 eetlepels olijfolie, , 300 g panklare prei (ringen), , 125 g roze garnalen, , 50 g pittige kaas, geraspt, , 6 eieren, losgeklopt,

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-05-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

omelet met prei en garnalen

INGREDIENTEN

3 eetlepels olijfolie, , 300 g panklare prei (ringen), , 125 g roze garnalen, , 50 g pittige kaas, geraspt, , 6 eieren, losgeklopt,

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-05-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Schuimige Omelet Met Garnalen

INGREDIENTEN

8 eieren - 200 gram garnalen - 40 gram boter - zout, peper

  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op15-02-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Omelet met oesterzwammen en garnalen

Snel te maken en lekker recept voor de lunch.

INGREDIENTEN

200 gr Hollandse garnalen, 4 eieren, 200 gr oesterzwammen plantaardige margarine of wat arachide olie, 2 el mepeper en zout.

  • Europees
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-10-2014
  • Europees
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Omelet met prei en garnalen

INGREDIENTEN

3 el olijfolie, 300 gr panklare preiringen, 125 gr roze garnalen, 50 gr pittige kaas, geraspt, 6 eieren, losgeklopt,

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-06-2009
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Omelet Met Asperges En Grote Garnalen

Ook groene asperges inspireren tot de meest verrukkelijke gerechten

INGREDIENTEN

500 gram groene asperges, 4 eieren, zout, versgemalen peper, versgeraspte nootmuskaat, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 2 eetlepels creme fraiche, boter om te bakken, 150 gram grote garnalen

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-10-1999
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Omelet met asperges en grote garnalen

INGREDIENTEN

500 gram groene asperges, 4 eieren, zout en versgemalen peper, versgeraspte nootmuskaat, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 2 eetlepels creme fraiche, boter om te bakken, 150 gram grote garnalen

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-02-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Omelet van sint-jakobsvruchten, tomaten en garnalen

Luxe omelet van twee sterrenchef Stephane Buyens

INGREDIENTEN

8 eieren, 8 el room, 2 tomaten, in blokjes, 200 gr gepelde garnalen, 12 sint-jakobsvruchten, boter, peper en zout, bosje bieslook, gesnipperd

  • Belgisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-02-2019
  • Belgisch
  •  10-20 min.

Baveuse omelet met grijze garnalen

Makkelijk en erg lekkere omelet

INGREDIENTEN

100 g grijze garnalen (gepeld), 3 eieren, 1 tomaat, 1/2 sjalot, 30 g boter, 10 bieslooksprietjes de ciboulette, peper en zout, enkele druppels Engelse saus (worcestershire)

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-09-2019
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Chinese omelet met garnalen

Met eieren kun je eindeloos variëren, zoals een Chinese omelet met garnalen en rijst. Heerlijk als avondmaaltijd.Er zijn niet veel ingrediënten voor nodig en het staat binnen 20 minuten op tafel.

INGREDIENTEN

-4 eieren, -1 eetlepel droge sherry, -2 theelepels sesamolie, -2 eetlepels olie, -250 gram gepelde tijgergarnalen, -1 teentje knoflook, -400 gram panklare Oosterse roerbakgroenten, -1 of 2 eetlepels sojasaus, -2 bosuitjes

  • Chinees
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-03-2009
  • Chinees
  •  10-20 min.

Omelet met garnalen (Dadar oedang)

INGREDIENTEN

4 stuks eieren, -100 gr. garnaal, kleine, gekookte, -2 stuks lomboks, rode, verse, van de -zaadjes ontdaan, -1 stuk ui, gesnipperde, -2 teentjes knoflook, geperste, -0.5 el. olie, -Zout, -Peper,

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-09-2002
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

nasi goreng met garnalen, kip en omelet

Nasi goreng met garnalen, kip en omelet

INGREDIENTEN

200 g. basmatirijst (Silvo), 200 g. kipfilet in blokjes, 100 g. roze garnalen, 1/2 eetlepel citroensap + 1/2 eetlepel geraspte citroenschil, 100 g. spekreepjes, 2 fijngesneden sjalotjes, 1 eetlepel gembersiroop, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1/2 rode + 1/2 groene paprika (in reepjes), 2 eetlepels fijngehakte koriander, 1/2 theelepeltje kerriepoeder (Conimex), 1/2 theelepeltje sambal oelek (Conimex), , Voor de omelet:, , 4 losgeklopte eieren, 2 eetlepels gesneden bieslook, 2 eetlepels ringetjes lente-ui, peper en zout,

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-09-2003
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Japanse roergebakken rijst met garnalen, omelet en groenten

INGREDIENTEN

500 g. garnalen, 600 g. warme gekookte rijst, 4 eieren, 300 g. roerbakgroenten, 1 teentje knoflook (uitgeperst), 1 eetlepel chilisaus, 3 eetlepels Japanse sojasaus, 2 eetlepels maïsolie,

  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-12-2009
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Omelet Met Garnalen En Chinese Bies Look

Hoort bij het artikeltje over Chinese bieslook uit het Rotterdams Dagblad van 10-10-2000

INGREDIENTEN

4 eieren 50 g gepelde garnalen 3 el plantaardige olie 0,5 ui 5 stengeltjes Chinese bieslook 0,5 tl gemberpoeder (djahe) 0,5 tl zwarte peper 1 mespunt zout 2 el water, ,

  • Chinees Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-10-2000
  • Chinees Bijgerecht
  •  0-10 min.

Chinese Omelet

Dit is een Lunch-of hoofdgerecht voor 4 personen.

INGREDIENTEN

6 Lente/bosuitjes., 3 cm verse gemberwortel, 150 gr gekookte ham in blokjes, 1 el zonnebloemolie, 1 teentje knoflook, 200 gr Noorse of Hollandse garnalen, 2 el gehakte koriander (vers of diepvries), 2 el sojasaus, 8 eieren, versgemalen peper en zout, 50 gr boter

  • Chinees
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-12-2006
  • Chinees
  •  10-20 min.

Omelet rolletjes

INGREDIENTEN

2 eieren -, 1 scheutje melk -, boter -, 50 gram gepelde gekookte garnalen, , ,

  • Japans Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-01-2003
  • Japans Bijgerecht
  •  0-10 min.

Dadar oedang dan ham (omelet met garnalen of ham)

INGREDIENTEN

4 losgeklopte eieren, 100 gr gepelde garnalen (of in kleine stukjes gesneden ham; 3 a 4 plakjes), wat fijngesneden selderij, peper, zout, wat ve-tsin

  • Indonesisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-02-2003
  • Indonesisch
  •  0-10 min.

Japanse roergebakken rijst met garnalen, omelet en groenten

INGREDIENTEN

500 g. garnalen, 600 g. warme gekookte rijst, 4 eieren, 300 g. roerbakgroenten, 1 teentje knoflook (uitgeperst), 1 eetlepel chilisaus, 3 eetlepels Japanse sojasaus, 2 eetlepels maisolie

  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-07-2005
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Omelet Met Tomatensaus

Foeyunghay voor montignaccers

INGREDIENTEN

4 grote eieren, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 ui, knoflook, 1 rode peper, 125gr. garnalen of 1 blikje garnalen op water, peper en olie., Voor de saus: 2 tomaten, 1 blikje tomatenpuree, olie, knoflook, sojasaus, gemberpoeder, peper, 1 eetlepel fructose en magere melk.

  • Montignac
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-01-2000
  • Montignac
  •  20-30 min.

chinese omelet.

Chinese omelet met heerlijke saus.

INGREDIENTEN

250 gr. garnalen, 6 eieren, 6 gesnipperde bosui, 2 eetl olie, 2 eetl lichte soyasaus, 1 eetl. oestersaus, 2 eetl. droge sherry of chinese rijstwijn, 1 eetl. rijstazijn, 1 theel. suiker, 2 theel. gesnipperde verse gember, 1 eetl. maisbloem, zout, peper, 2 theel. gesnipperde verse koriander.

  • Chinees
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-05-2004
  • Chinees
  •  0-10 min.

Chinese omelet

Een omelet met kip en garnalen.

INGREDIENTEN

8 eieren250 gram gare kip, in reepjes12 rauwe garnalen gepeld enzonder zwarte ader2 el vers geknipte bieslook2 tl lichte sojasausscheutje chilisaus2 el olie

  • Chinees
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-03-2007
  • Chinees
  •  0-10 min.

Omelet Gevuld Met Worteltjes En Garnalen In Bieslooksaus.

INGREDIENTEN

1 zakje HAK groenten a la carte worteltjes met bieslooksaus, 4 eieren, 4 eetl. water, peper en zout, mespunt kerriepoeder, boter, 100 gr. gepelde garnalen

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-01-2001
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Omelet gevuld met worteltjes en garnalen in bieslooksaus

Uit hak groente a la carte

INGREDIENTEN

1 zakje hak groenten a la carte worteltjes met bieslooksaus, 4 eieren, 4 eetlepels water, peper, zout, mespunt kerriepoeder, 15 gr. boter, 100 gr. gepelde garnalen.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-08-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
Nieuwste omelet met garnalen recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top