Gebakken aardbeien
Gebakken aardbeien met jenever en zwarte peper
500 gram aardbeien, 60 gram suiker, 1 dl, jenever, 50 gr. roomboter,zwarte perper uit de molen. Vanille-ijs, 4 blaadjes verse munt.
- Nagerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op18-05-2003Nederlands Nagerecht0-10 min.
POFFERTJE-SPIEZEN!
Lik ik mijn vingers bij af! zo lekker vind ik dat. ik denk jullie vast ook.
1 pak poffertjes, of zelf bakken en opwarmen in de magnetron ( vind ik zelf het lekkerste en het leukste), 5 eetlepels nutella hazelnootpasta ( niet te veel van tussendoorsnoepen, anders lust je niks meer) 12 witte druiven (zonder pitjes), 4 sateprikkers (kijk uit voor de puntjes krijg je gaatjes van in je vingers.
- Nagerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op16-07-2002Nederlands Nagerecht0-10 min.
ijstaart LE VERCORS
Eigen foto. 3stuksEen echte FEEST-TAART! ZO LEKKER..... De aangegeven bereidingstijd geldt voor de snelle versie, met kant en klaar gekochte karamel en schuimpjes.
KARAMEL: 125 g suiker, 1 tl (cider)azijn, of kant en klare vloeibare karamel. MERINGUE: 1 eiwit, 50 g poedersuiker, of 50 à 60 g gekochte schuimpjes. IJS: 2 flinke eieren, 40 g suiker, 1 tl vanille-extrakt of vanillepoeder, 2 dl slagroom, 20 halve walnoten (ongeveer 40 g.) + evt. wat noten voor de garnering.
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op24-02-2007Frans Nagerecht20-30 min.
Chocolade soufle
Een nieuwe kijk op soufle, die ongeveer 8 minuten baktijd nodig heeft, waardoor de buitenkant verhard is als we het uit de vorm halen, maar bij de eerste hap vloeit vanuit het binnenste de hete chocolade als lava naar buiten.
250 gr bittere chocola, 250 gr boter, 4 eieren, 4 eierdooiers, 120 gr. kristalsuiker, 40 gr bloem.
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-11-2002Internationaal Nagerecht20-30 min.
Ijscake met frambozen in chocoladejasje
Lekker nagerecht voor 6 personen bereiding:30 min., de dag voordien of ten minste 7 u voordien
- 300 g frambozen (diepvries), - 4 eieren, - 7 eetl. suiker, - 2 dl room, - 1 gelatineblaadje, - 1/2 dl bessenlikeur (vb. Cherry of Marasquin), , Voor het chocoladejasje:, , - 150 g pure chocolade, - 1 dl room,
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op01-04-2005Belgisch Nagerecht20-30 min.
marsepeinmousse
Een van de mousses die ik gebruik op mijn groot dessertbord als we eters krijgen, dit samen met chocolademousse, tropisch fruit, warme gesmolten chocolade en verse room.
1/2 liter melk, 1/2 liter room, 1/2 kilo witte marsepein, 6 gelatineblaadjes en een borrelglas Amaretto di Saronno.
- Nagerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op12-01-2001Belgisch Nagerecht60-120 min.
Apple charlotte (heerlijk nagerecht)
Dit is een recept van David onze (Engelse) vriend. Ik vond het zo lekker dat ik het vertaald heb en op Smulweb heb gezet. Daarna een paar keer gemaakt en toen is het in "het vergeetboek" geraakt. Vandaag (27.10.2011) kwam ik het weer tegen en besloot gelijk om het weer eens te maken. Ik heb nu ook foto`s gemaakt want in 2004 had ik geen digitale camera. Het is een heerlijk nagerecht, de vulling is romig en zoet en de korst is zo lekker knapperig! Echt een gerecht waar je van wilt blijven snoepen! Maar het "vult" wel dus dit recept is ruim voldoende voor vier personen. Mocht je met meer personen zijn kan je er slagroom of custard bij serveren. Probeer het eens als je dit recept tegenkomt het is weer eens een "anders dan anders" nagerecht.
1 pond lekkere moesappels- (een pond gewogen na het schillen, klokhuis verwijderen enz.-), De appels ; bvb Goudreinet of helft goudrenet en helft Cox OF als Goudreinet niet verkrijgbaar is neem je Jonagold., 30 g boter + 120 boter. 60 g suiker + wat suiker om te besprenkelen. 60 g rozijnen. Schil van een sinaasappel. 1 eierdooier ((kan weggelaten worden maar ik heb hem gebruikt)., Ongeveer 6 Sneetjes oud brood bvb casinobrood., Bekertje slagroom of custard. (heb ik niet gebruikt)
- Nagerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op22-12-2004Engels Nagerecht60-120 min.
Tira-Monchou cake
3 blaadjes gelatine, 2 pakjes Monchou (a 100 gr), 75 gr witte basterdsuiker, 125 ml slagroom, 250 ml hete sterke koffie, 2 eetl koffielikeur b.v Tia Maria, 1 pak lange vingers, 1 eetl cacaopoeder
- Nagerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op17-07-2005Italiaans Nagerecht> 120 min.
Chocolade mascarpone brulee
Dit geweldig dessert oogt als een klassieke creme brulee, maar als je het brosse karamellaagje breekt, komt een dun laagje chocolade tevoorschijn!!!
-500 g mascarpone, -175 g suiker, -6 eierdooiers, -50 g bittere chocolade, -poedersuiker om te bestrooien
- Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op20-10-2003Nagerecht30-60 min.
Palacinka
Het recept van dit overheerlijke dessert kreeg ik ooit in het joegoslavische restaurant waar ik toen vaak kwam (helaas, zowel het land als het restaurant bestaan niet meer).Het citroensap maakt het heerlijk fris.
10 flensjes, 250 gr. kwark, 1/4 l. slagroom, 1 zakje vanillesuiker, sap van 1/4 citroen, wit van 2 eieren, 120 gr. suiker, poedersuiker.
- Nagerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op08-02-1999Regionaal Nagerecht0-10 min.
New York-Style Cheesecake
Een heerlijk smeu?ge cake, recept van Life & Cooking
150 gram koekkruimels (bijvoorbeeld van bastonjekoeken), 75 gram gesmolten boter, 570 gram creamcheese, 170 gram suiker, 20 gram bloem, 75 gram zure room, 3 eieren, 1 vanillestokje (of vanillesuiker)
- Nagerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op30-01-2001Amerikaans Nagerecht60-120 min.
Chocolademousse
WEER EEN WAANZINNIG RECEPT VAN JAMIE OLIVER EN OOK NOG EENS ERG MAKKELIJK!! WAT WIL JE NOG MEER?
- 120 gr. donkere pure chocola, - in kleine stukjes 35 gr. roomboter. - 1,75 dl slagroom, - 1 groot ei, - 1/2 el amaretto, - 1 el vloeibare honing.
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-03-2004Nagerecht20-30 min.
Pavlova met aardbeien
Een heerlijk zoet nagerecht, met verse, sappige aardbeien.
Citroensap, voor het vetvrij maken2 eiwitten100 gr. suiker1 theel. azijn, 1 eetl. suiker2 1/2 dl. slagroom4 eetl. poedersuiker150 gr. aardbeien (Spaanse), 3 takjes munt
- Nagerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op02-05-2005Nagerecht60-120 min.
Een chocoladecreme met lange vingers ui de oven
Super simple om te maken
5 eieren 75 gr suiker 0.6 dl halfvolle melk 100 gr pure chocolade in kleine stukjes lange vingers
- Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op27-01-2007Frans Nagerecht30-60 min.
Gevulde peren met ahornsaus
6 peertjes4 witte gelatine blaadjes2 citroenen2 el. suiker
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op23-09-2004Nederlands Nagerecht20-30 min.
Yoghurttaart met vijgen
Voor 6 personen; Per portie: 319 kcal - 38g koolhydraten Bereiding : 20 minuten Kooktijd : 30 minuten
3 eieren, 1 pot yoghurt 0% (de pot zal dienst doen als maatbeker), 2 potten vloeibare bloem, ? pot olijfolie (of zonnebloemolie), ? zakje chemische gist, 7 eetlepels CANDEREL, , 1 citroen (de schil van de hele citroen en het sap van een halve citroen), 300 g gedroogde vijgen, 2 eetlepels kwark 0%, 10 g light-boter,
- Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op16-09-2004Belgisch Nagerecht30-60 min.
Perziken uit de oven
Achterkleindochter van onze vrienden.
4 grote perziken (mag mits goed uitgelekt ook uit pot of fles zijn) *, 4 eieren *, 100 gram suiker (kan ook iets minder) *, 1 dl. gezeefde sinaasappelsap (vers) *, 1 eetlepel gezeefd citroensap *, eventueel 4 tot 6 bitterkoekjes.,
- Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-03-2008Nederlands Nagerecht10-20 min.
Een heerlijke Coupe van Lychees met Baileysroom
Woorden zijn overbodig bij zo'n nagerecht.
, 1 blik lychees (ca. 500 gram), 2,5 dl slagroom, 1 dl baileys, 2 afgestreken eetlepels suiker, 4 koekjes om te garneren,
- Nagerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op16-01-2005Nagerecht0-10 min.
Bananenpudding met cointreau
2 gelatineblaadjes-, sap van 1/2 citroen-, 300 gr banaan -, 7 cl Cointreau -, zoetstof -, 100 gr magere plattekaas-, 60 g melkchocolade -, 2 eetlepels magere melk -, 12 cl water -, 1 takje munt.
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-10-2003Belgisch Nagerecht20-30 min.
ijstaart nougat - schuim
Overheerlijke Nougat-Schuimtaart! Een origineel nagerecht. Let op: na het bereiden moet het geheel nog minimaal 4 uur in de diepvries.
2 zakken ( /- 200 gram)mokka schuimkoekjes (Edah), 1/4 liter slagroom, 1 pakje Klop-Klop (2 zakjes), melk, sterke koffie, 1 zakje nougatine-gruis (Baukje), boter.
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op21-03-2000Nagerecht20-30 min.
Knapperig Kruimeltaartje
Heerlijk toetje.
5 plakjes bladerdeeg, 2 eetlepels custardpoeder, 2 eetlepels kristalsuiker, 2 (zurige) appels, 1 pot (HAK) appelcompote met abrikozen a 360 gr., Zout, 175 gr. bloem, 85 gr koude boter, 50 gr. bruine basterdsuiker, poedersuiker,
- Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-04-2008Nederlands Nagerecht30-60 min.
Vloeibare chocolade kroketten je weet niet wat je proeft,
Als dit geen liefde is ! Door en van Theodore Adorno. Krokant gebakken kroketten gevuld met gesmolten chocolade - dessert met twee klassieke ondeugden ineen . Maar zoals je je kunt indenken , het is niet zo eenvoudig chocolade te bakken . Ik probeerde broodkruim , dan geraspte kokos , maar dit ging niet in de friteuse . Ik heb uiteindelijk bereikt voor een doos cornflakes, Meng 1 / 4 kop geraspte kokos in de cornflakes als je nog een vleugje van die smaak wilt. 90 gr repen chocolade geeft je genoeg voor dit recept , En nogmaals , El Rey is mijn chocolade van keuze, maar elke goede kwaliteit donkere chocolade , zoals Valrhona of Callebaut , zal werken. ongeveer 24 kroketten ; 6 tot 8 personen.
90 gram bitterzoete chocolade ( El Rey " Bucare " 58,5% ), 115 gram boter, 100 gram kristalsuiker, 3 eieren, 2 eetlepels donkere rum, 3 eetlepels bloem, , Voor de coating :, 140 gram bloem, 2 eieren, geklopt, 160 gram fijngemalen cornflakes, , Als afsluiter van de kroketten :, 2 liter plantaardige olie -, Poedersuiker voor de afwerking
- Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op10-09-2010Nagerecht30-60 min.
Creme Brulee a la Bocuse
TOPPER!
1 Vanillestokje (of 2 zakjes vanillesuiker) - 150 gr. bruine Rietsuiker - 4 Eierdooiers - 1/3 L. Melk - 1/4 L. Slagroom.
- Nagerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op10-10-1999Frans Nagerecht60-120 min.
Perzik-tiramisu
1 l blik perziken, 450 g kwark, 250 g mascarpone, 2 kopjes koude sterke koffie, 1 pak lange vingers, 1 zakje geschaafde amandelen (75 g), Ondiepe rechthoekige schaal of glazen cakevo
- Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op10-03-2003Internationaal Nagerecht10-20 min.
Chocolademousse
Heerlijke chocolademousse. `s Avonds een etentje? Maak deze chocolademousse dan de avond ervoor klaar, zodat je niet de gehele avond in de keuken staat en toch wat bijzonders op tafel kunt zetten.
150 g bittere chocolade, 4 eetlepels sterke koffie, 2 eetlepels suiker, 2 eieren, 2 dl slagroom
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-04-2008Nagerecht20-30 min.
RABARBER-CRUMBLE
ER IS WEER RABARBER GELUKKIG
, , , , , , 500 g rabarber, , 50 g boter, , 100 g bloem, , 1 zakje vanillesuiker, , 125 g suiker, , 1 snuifje kaneel, , , , ,
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op28-03-2005Internationaal Nagerecht20-30 min.
gebakken cheesecake
Licht en luchtig, makkelijk te maken en oh zo lekker!
250 gram light Philadelphia cream cheese (of een andere magere roomkaas)250 ml condensed sweetened skim milk (ingedikte magere zoete melk - blikje), 2 eieren, gesplitst250 gram kaakjes125 gram gesmolten boter of margarinesap en rasp van 1 citroen,
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-08-2005Engels Nagerecht20-30 min.
Speculaas-appeltaart
Echt een heerlijk recept , je zult er veel complimenten voor krijgen!.
-1 kg goudreinetten-, -100 gr rozijnen/krenten-, -100 amandelen-, -pakje spijs (baukje)-, -250 gr (room)boter/margarine of, bona bakgraag is ook erg lekker!, -250 gr bruine basterdsuiker, -250 gr zelfrijzend bakmeel, -2 eetl. koek en speculaaskruiden (busje van Silvo), -kaneelpoeder, -1 zakje vanillesuiker of enkele druppels, vanille essence, -citroensap, -ca. 2? ei, - 2 el custard, -scheutje melk-wat bloem en vet voor de deegvorm.
- Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op12-11-2003Nederlands Nagerecht10-20 min.
bavarois met mascarpone en pure chocolade
Een heerlijk Italiaans dessert
3 eigelen, 3 eiwitten, 5 soeplepels suiker, 2 kopjes sterke koffie, 500 gr mascarpone, 4 soeplepels amaretto, cacaopoeder, 2 blaadjes gelatine, 4 soeplepels room, 100 gr pure chocolade
- Nagerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op07-11-2000Italiaans Nagerecht0-10 min.
Citroen-yoghurt bavarois
Lik je vingers maar vast af, want het is niet alleen heerlijk maar ook zeer snel bereid.
16(let op!) gram witte bladgelatine; 3,3 dl. volle yoghurt, 4 el. citroensap, 3 el. water, 1,65 dl. slagroom,4 eiwitten,135 gram poedersuiker.VOOR DE GARNERING: slagroom, vers fruit (citroen,mango enz), 3 dl. mangocoulis
- Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op27-12-2005Internationaal Nagerecht10-20 min.
Chocolademousse met een Kokosjasje
[img]http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20060401031634.jpg[/img ]Een mooi en heerlijk kunstwerkje
280 g chocolade om te koken, 300 g ongezoete slagroom, 1 ei, 1 eigeel, 1 el water, 1 a 2 el bruine rum, kokos uit zakje (bijv. conimex)
- Nagerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op01-04-2006Balkan Nagerecht> 120 min.
Gourmet Carrot Cake (worteltaart)
Een heerlijke hartige/kruidige taart, met wortels. Altijd lekker !
2 kopjes bloem, 1 kopje bruine suiker, 4 eieren, 1 kopje olijfolie, 1 tl zout, 1 tl bakpoeder, 2 tl kaneel, 1 tl gember, 2 kopjes geraspte wortel (ongekookt), 1 kopje gemalen walnoot, 140 gr. Philadelphia (kaas), ½ kopje boter, 2 kopjes poedersuiker, 2 tl vanilleessence
- Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op01-07-2007Engels Nagerecht30-60 min.
- Eigen recept
Walnotentaart uit de Corrèze
Als in het najaar de walnoten in grote getale rijp uit de bomen vallen, bakken veel vrouwen uit de Corrèze dit heerlijke najaars gebak en serveren dat als nagerecht met wat vanille-ijs. Natuurlijk is het ook lekker bij de koffie.
4 eieren, 50 gram bloem, 175 gram walnoten, grof gehakt, wat halve walnoten voor de garnering, 6 el. bruine basterdsuiker, 100 gr. boter + extra om de bakvorm in te vetten, 1 zakje vanillesuiker + vanille essence, 2 eiwitten, 1 mespunt zout, 2 el. notenlikeur of rum, glazuur,
- Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op03-01-2009Frans Nagerecht30-60 min.
- Eigen recept
Chocoladepotjes, een toetje die haast een bonbon is.
Je serveert het dan ook in een heel kleine hoeveelheden, met een heel klein lepeltje om er lekker lang van te genieten.
100 ml geslagen room (23 procent vet), 80 ml melk, 100 gr chocolade (70 procent cacao), 50 ml versgezette, sterke (espresso)koffie. Gewone sterke koffie kan ook., Mespuntje kaneelpoeder, 25 gr suiker,
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op19-02-2009Frans Nagerecht20-30 min.
- Eigen recept
advocaat-bosvruchten bavarois
Dit recept is een aangepaste versie van een recept , wat -tig keer op internet staat, maar wat wij veel te stijf en te alkoholrijk vonden. Dit is een heerlijk luchtige versie. TIP: vervang voor kinderen de advocaat door vanillevla, of maak voor hen alleen de bosvruchtenlaag en geef er vanilleijs bij.eigen foto
250 g bosvruchten (diepvries) + wat voor bovenop, 2 dl slagroom, 85 g suiker, 2,5 blaadjes gelatine (à 2 g), 1 eidooier op kamertemperatuur, 125 g advocaat, 60 g mascarpone,
- Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op08-04-2009Internationaal Nagerecht30-60 min.
Maak de perfecte crème bruléé
Een lekkere crème brûlée maken is niet zo moeilijk, als je maar precies weet wat je moet doen. Door schade en schande wijs geworden hebben we gelukkig eindelijk het perfecte recept voor je samen kunnen stellen. Als je de onderstaande stappen volgt moet het zeker gaan lukken en kan je voortaan ook genieten van die perfecte crème brûlée.
, - 2 dl. volle melk, - 1 vanillestokje, - 80 gram kristalsuiker, - 5 eidooiers, - 2,5 dl. slagroom, - wat bruine rietsuiker of fijne kristalsuiker, , , , Ik raad je aan alle voorbereidingen vast te treffen zodat je je kan concentreren op de bereiding zelf. Warm de oven dus vast voor op 160 graden, scheidt de eierdooiers vast en zet deze klaar in een bakje en zorg dat je de andere ingrediënten al afgemeten klaar hebt staan., ,
- Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op30-12-2010Nederlands Nagerecht30-60 min.
- Eigen recept
Mascarponecrème met abrikozen en bitterkoekjes
Heel erg lekker nagerecht dat ik al heel vaak heb gemaakt. Heel gemakkelijk als je gasten krijgt want je kunt dit al een dag tevoren maken. Wordt het alleen maar lekkerder van. En...zoals je op de foto ziet likken de gasten de schaal uit!
175 gram bitterkoekjes -, 2 eetlepels abrikozenjam -, 2 dl amaretto (als er kinderen mee eten gebruik dan het sap van de abrikozen)-, 1 groot blik abrikozen op sap -, 250 gram mascarpone -, 250 gram vanille-kwark -, 1/2 theelepel kaneel -, 2 zakjes vanillesuiker -, pure chocoladevlokken of geschaafde pure chocolade, (Je kunt ook geroosterd amandelschaafsel gebruiken, is ook heel lekker)
- Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op05-01-2011Italiaans Nagerecht10-20 min.
Tulband cake
Dit is een lekkere en zoete gewoonte om te maken in Tsjechië. Daar word deze tulband cake, Bábovka genoemd en er is geen 1 Tsjech die niet weet wat dat is en hoe je het maakt. In Nederland is deze echter nog niet heel bekend. Het is een ideaal gezins cake en hij is heel lekker. Je kunt de zoetheid zelf bepalen door er meer of minder poedersuiker overeen te strooien. Je kunt deze cake gebruiken als nagerecht maar natuurlijk ook gewoon als tussendoortje
*250 gram boter, *200 gram suiker, *1 zakje vanilliesuiker, *4 eieren, *Snufje zout, *Klein beetje geraspe citroenschil, *sap van 1 citroen, *250 gram bloem, *2 theelepels bakpoeder, , wat boter en meel extra voor het insmeren van de vorm.
- Nagerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op17-08-2012Tsjechisch Nagerecht30-60 min.
Brood met gebakken ananas
Wentelteefjes de luxe, als dessert of 4-uurtje, maar als lunch zullen de lekkerbekken dit zeker niet afslaan. Smullen geblazen.
, 1 ananas of blik met 8 schijven in eigen sap, 50 gram boter, kaneel, 15 cl melk, 2 eieren, 8 sneetjes toastbrood, 75 gram suiker,
- Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-07-2002Belgisch Nagerecht20-30 min.
Custard-Havermoutpap.
Zondagse uitvoering van havermoutpap.
1 liter melk, 2 kopjes havermout(of kijk op de verpakking),zout, 25 gr. custard, suiker naar smaak.
- Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op20-02-2001Nederlands Nagerecht10-20 min.
-
mackay48
van Mackay48 , 7289 recepten, 26 volgers
-
mackay
van mackay38 , 6823 recepten, 51 volgers
-
marciag
van mgrietdijk , 1761 recepten, 17 volgers
-
alice
van jurrian1 , 1007 recepten, 15 volgers
-
Els
van els56 , 869 recepten, 11 volgers
-
judith451
van , 862 recepten, 9 volgers
-
Holland streekgerechten
van YaaMansa , 727 recepten, 10 volgers
-
Borrelhapjes / Tapas / Amuse / Buffet 1
van diaantje64 , 628 recepten, 28294 volgers
-
hapjes en snacks
van susan56 , 585 recepten, 44584 volgers
-
Gebak en taarten
van papillon57 , 548 recepten, 33303 volgers
-
alles over salades en maaltijdsalades de saladebar
van Fressnapf , 124 recepten, 0 volgers
-
alle seizoenen soep
van Fressnapf , 99 recepten, 0 volgers
-
de-lage-landen
van de-lage-landen , 74 recepten, 0 volgers
-
koken en smullen met kaas
van Fressnapf , 69 recepten, 0 volgers
-
Ovenschotels
van planco , 497 recepten, 0 volgers
-
KOOKCLUB2006
van kookclub2006 , 151 recepten, 0 volgers
-
kreatief met vis schaal en schelpdieren
van Fressnapf , 121 recepten, 0 volgers
-
Barbeque recepten
van sonja26975 , 89 recepten, 0 volgers
-
kip lekker
van planco , 167 recepten, 0 volgers
-
alles over wokken de wokkok
van Fressnapf , 123 recepten, 0 volgers