Risotto Met Broccoli En Garnalen
INGREDIENTEN
3 1/2 dl kippebouillon - 100 gr rijst - 1/2 theelpl kerriepoeder - 150 gr broccoliroosjes - 1 eetlpl dille - 75 gr garnalen - 1 eetlpl zure room - zout en peper
Bereidingswijze
- Breng de bouillon aan de kook en roer er de rijst en de kerrrie door - Leg de broccoliroosjes in de rijst ( bloempjes naar boven ) - en kook de rijst in 20 min gaar met het deksel op de pan - Roer de dille , garnalen en de zure room door de rijst en breng op smaak met peper en zout.
- Slanke keuken
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-06-2000Slanke keuken20-30 min.
Wortelcurry Met Rozijnen En Pinda's
INGREDIENTEN
500 g winterwortel, 1 grote rode ui, 1 eetlepel kerrie, zout en peper, 1 glas appelsap (1,5 dl), 2 eetlepels olie, 75 g rozijnen, 100 g zoute pinda's
- Internationaal Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op07-12-1999Internationaal Bijgerecht0-10 min.