1. Home
  2. Recepten
  3. Kabeljauw Oven

Kabeljauw oven recepten (1.435) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

kabeljauw uit de oven

Kabeljauw/rode ui/tomaat

INGREDIENTEN

2 Kabeljauw moten 6 tomaten 1 rode ui 1 knoflookteen tomatentapenade 2 kommetjes bouillon

Voorbereiding

Rode ui in ringen bakken in wat boter, 5 minuten zacht bakken, knoflook toevoegen 2 minuten zacht bakken. Dan tomaten in blokjes toevoegen, van het vuur af

Bereidingswijze

Vis zouten, in grove stukken snijden en royaal bestrijken met tapenade. Mengsel erover verdelen. En 20 minuten in oven van 200 graden

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-01-2002
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Sonja Bakker Kabeljauw fantasie

Ik ben aan het Sonja Bakkeren en dit recept moesten we gisteren eten en dit smaakte zo fantastisch, dat ik het jullie niet wil onthouden. Ik heb wel een beetje gesmokkeld, want we moesten er brood bij eten dat heb ik vervangen door pasta. Op goed geluk een hele goede combinatie.

INGREDIENTEN

* 2 pakjes witvis (ik had botervis; heerlijk), * 8 plakjes Serrano ham, * 2 theelepels gedroogde basilicum, * 2 eetlepels balsamico azijn, * 1 theelepel (zaanse) mosterd, * 1 theelepel suiker of iets zoetstof, * 1 teentje knoflook, * 2 dl. demi creme fraiche, * 8 trostomaatjes, * 1 eetlepel olijfolie, * peper en zout, * tagliatelle

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-02-2008
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauw met ratatouille uit de oven

Kabeljauw met ratatouille uit de oven .

INGREDIENTEN

Ingrediënten, , 3 eetlepels olijfolie, 2 rode uien, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 1 gele paprika, in kleine stukjes, 1 courgette, in kleine blokjes, ½ eetlepel paprikapoeder, ½ eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden, 500 g kabeljauwfilet, sap van een halve citroen,

  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-03-2008
  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Eenpansgerecht van kabeljauw met chorizo

Dit is een snelle en gemakkelijke schotel dat zelfs op een doordeweekse avond gemaakt kan worden, maar het zal ook niet misstaan bij een iets feestelijker gelegenheid. De romige milde smaak van kabeljauw wordt geaccentueerd door de pit van chorizo en zuurtje van tomaten-cider saus.

INGREDIENTEN

150 g chorizo, 400 g voorgekookte krieltjes of aardappelblokjes, 300 g tomatenblokjes (een blik), 1 grote prei, 200 ml droge appelcider, 500 g kabeljauwfilet, zout en peper naar smaak, handje verse gehakte peterselie

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-09-2011
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gegratineerde kabeljauwfilet met kruiden-kaaskorst

Kabeljauw is door het productschap vis verkozen tot vis van de maand `november`. Ik kon derhalve niet achterblijven door daar iets mee te doen dus zo is dit heerlijke gerecht ontstaan. Vis is natuurlijk hartstikke lekker en gezond, alles wat uit zee komt is lekker en gezond. Elke vrijdag haal of krijg ik wel spartelverse vis en maak daar dan wat lekkers mee. Dit is een makkelijk recept om een moot kabeljauw eens heerlijk en snel klaar te kunnen maken. Een ware smaaksensatie voor de mensen die van vis houden, lees maar, probeer maar en proef zelf maar.

INGREDIENTEN

600 gr verse kabeljauwfilet of moten, 1 kop vers geraspte parmezaanse kaas, ½ t zeezout, 1 t tijm, 1 t paprikapoeder mild, Zwarte peper uit de molen, Vers gesnipperde platte peterselie, Olijfolie

  • Vis Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-11-2012
  • Vis Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pittige Indonesische kabeljauw

Het oorspronkelijke recept kwam ik tegen in een hele oude Tip Culinair. Het sprak mij aan en heb het wat aangepast. Mijn man en ik vonden het allebei verrukkelijk. We gaan dit vaker eten. Een AANRADER!

INGREDIENTEN

3 uien, 2 teentjes knoflook, 600 gram kabeljauwfilet (dik stuk, dus geen staartstuk), 2 eetlepels olie, 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker, 2 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel sambal oelek, 1 glas witte wijn

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-01-2008
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Ovenschotel met kabeljauw

Heel lekker recept, als je van vis houdt lik je je vingers erbij af!

INGREDIENTEN

400 gr kabeljauw, 200 gr hollandse garnalen, bamigroentenpakket, 125 ml creme fraiche, 2 eieren, geraspte belegen kaas, zout, peper.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-05-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Vis ovenschotel met feta

Een zomerse recept uit Zuid- Afrika.

INGREDIENTEN

1.5 kg kabeljauw moten (kan ook uit diepvries, maar dan wel ontdooid vooraf), 80 ml olijfolie, 80 ml citroensap, 1 lente-ui, fijn, 2 preien in dunne halve ringen gesneden, 3-4 teentjes knoflook, fijn, 1 rode paprika, in blokjes, 250 g champignons, geciseleerd, 450 g blik tomaten in stukjes verdeeld, 250ml witte wijn, 30 g verse peterselie, fijn, 30 g verse dille, fijn, 250 g fetakaas verkruimeld, zout, peper

  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-05-2006
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

italiaanse visschotel uit de oven

Visschotel met italiaanse kruiden, kruidenkaas en tomaten

INGREDIENTEN

400-500 gr. Kabeljauw of andere witte vis;, Groot blik gepelde tomaten;, 1 (of 2!) doosjes kruidenroomkaas (Boursin-achtig);, (verse) Italiaanse kruiden (basilicum, rozemarijn, oregano);, Zout, Peper;, Zakje geraspte oude kaas;, Droge witte wijn;, Olijolie.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-09-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauw

1977: mama op de Weight Watchers, het hele gezin at mee. Resultaat: vier vermagerde gezinsleden. Ook nu we het huis uit zijn maken mijn broer en ik dit recept met regelmaat.

INGREDIENTEN

- 4 ons kabeljauwfilet, - 2 uien, - 4 tomaten, - citroensap, - dille, - peper en zout.

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-08-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Griekse Kabeljauw schotel met tomaten en fetakaas

Een heerlijk, Grieks, visrecept uit een engels kookblad.

INGREDIENTEN

4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk, 3 grote stevige vleestomaten, 150 gr feta, 1 citroen, Mooie olijfolie, 1 tl tijm, 1 tl oregano, 1 tl rozemarijn, 1 el verse peterselie, Zwarte peper uit de molen, Zeezout

  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-08-2012
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Kabeljauw uit de oven

Deze heerlijke kabeljauwfilet is ook lekker voor mindere visliefhebbers.

INGREDIENTEN

1 grote ui, 600 gram kabeljauwfilet, zout, peper, 3-4 eetlepels tomatenpesto, 1 eetlepel olijfolie, 2 teentjes knoflook, 1 blik tomaten (400 gram), Pasta (penne of farfalle)

  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-08-2011
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauw moten uit de oven met een kaas -uikorstje

Lekker en makkelijk

INGREDIENTEN

4 moten kabeljauw van elk ca 200 gram 1 el citroensap zout en peper 2 el olijfolie 2 uien 3 teentjes knoflook 2 tl Provinciaalse kruiden 25 gr boter 50 gr wittebroodkruim 50 gr geraspte oude kaas enkele partjes citroen voor de garnering

  • Frans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-04-2006
  • Frans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

kabeljauw

Kabeljauw met camembert schotel

INGREDIENTEN

1 camembert, tomaten, bakje creme fraiche, kabeljauw, citroen, verse basilicum,perselie en dille, peper en zout

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-09-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kabeljauw

Geroosterde kabeljauw

INGREDIENTEN

4 moten kabeljauw van 250-350 g per stuk, 1-2 eetlepels olijfolie, 1/2 eetlepel gedroogde oregano, 2 flinke handen vol verse bladpeterselie, fijngehakt, 1 middelgroot/groot vers rood pepertje, van zaad ontdaan en fijngehakt zout en zwarte peper uit de molen, 2 limoenen

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-07-2001
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

kabeljauw

Gewoon lekker

INGREDIENTEN

4 ons kabeljauw, 2 uien, 2 knoflook, zout/peper/parikapoeder, 1 glas witte wijn, zakje viskruiden en een bakje champignons

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-01-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kabeljauw in een pakketje van folie met kruidenboter

Een echt prachtig hoofdgerecht. Leuk om het zo in de aluminiumfolie te serveren op de borden

INGREDIENTEN

4 moten kabeljauw, van ca. 200 gram ca. 20 gram boter voor het invetten 50 gr kruidenboter 1 tl tijm 4 tomaten zout en peper

  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-03-2005
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauw

....met camembert, spekjes, paprika en nog veel meer

INGREDIENTEN

5 ons verse kabeljauwfilet, 1 ons ontbijtspek in kleine stukjes gesneden, 1 rode en 1 groene paprika in stukken, 1 gesnipperde ui, een half pakje camembert, 50 gram geschaafde amandelen, 1 borrelglaasje cognac, 1 deciliter witte wijn, 1 knoflookteen uit de knijper, grof zout en zwarte peper uit de molen.

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-11-2001
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kabeljauw

INGREDIENTEN

4 stukken kabeljauw van elk 150 gram * 1 theelepel zout * ? theelepel vers gemalen peper * 2 eetlepels olijfolie * 1 eetlepel kerrie * 1 grote ui * 150 gram champignons * 1 teentje knoflook * 1 bekertje creme fraiche * 100 gram geraspte oude kaas.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-12-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauw

INGREDIENTEN

250 gr kabeljauwfilet, 1 á 2 teentjes knoflook, 60 gr walnoten, ½ citroen, ¼ Spaans pepertje zonder zaadjes, ¼ etl gember fijn geraspt, 2 etl fijn gehakt korianderblad, snufje kaneelpoeder, 2 eetl olijfolie, peper en zout

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-02-2010
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kabeljauw uit de oven met kappertjessaus

INGREDIENTEN

* 6 aardappels, * 4 takjes tijm, * 2 takjes rozemarijn, * 2 teentjes fijngehakte knoflook, * 3 el olijfolie, * 2 kabeljauwfilets à 150 g, * 1 limoen, * 1 pak panklare andijvie, , Voor de saus:, * 100 g mayonaise, * 100 g kwark of Griekse yoghurt, * 2 el fijngesneden kappertjes, * 1 el bieslook, * 1 el limoensap, zout en peper

  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-07-2010
  • Vis Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

kabeljauw

INGREDIENTEN

800 gram kabeljauw,bruschetta[gedroogde pesto te koop bij Oil & Vinegar]olijfolie.

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-04-2002
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauw

Met gember en banaan in aluminiumfolie.

INGREDIENTEN

600 gram kabeljauwfilet * 4 nootjes gember * 2 eetlepels gembersiroop * 1 banaan * paprikapoeder * peper * zout.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-01-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauw

Met paprika-safraansaus

INGREDIENTEN

600 gram kabeljauwfilets, 2 rode paprika's, 2 dl. visfonds, 1 zakje safraan, 1 eetlepel rode wijnazijn, 2 theelepels tijm, 3 takjes peterselie, 2 eetleleps boter, zout, versgemalen peper

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-01-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Kabeljauw pakketjes (bbq of oven)

Deze pakketjes kun je zowel op de bbq als in de oven gebruiken. Ideaal voor in Nederland dus want als je van plan bent om te gaan bbq-en en je krijgt plotseling een regen of onweersbui dan leg je de pakketjes gewoon op het rooster in de oven. Zorg wel dat je een dikke aluminiumfolie (of 2 lagen) gebruikt want als het gaat lekken krijg je een natte boel. De dille Edik die ik hierin heb gebruikt komt hier erg goed tot zijn recht. Natuurlijk kun je ook gewoon wat droge witte wijn gebruiken

INGREDIENTEN

, 4 stukken kabeljauw per stuk ongeveer 200 tot 250 gram, 4 takjes dille, 2 grote tenen knoflook of 2 kleine, 1 citroen, 4 el dille Edik (of droge witte wijn), 100 gram roomboter, zeezout en vers gemalen peper, ,

  • Vis Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-07-2014
  • Vis Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Kabeljauw uit de oven

Heerlijke kabeljauw uit de overn.

INGREDIENTEN

Ongeveer 150 gr. kabeljauw per persoon., 150 gr garnalen., 150 ml droge witte wijn ( gebruik zelf iets meer), creme fraiche, 2 lente uitjes ( mag ook prei zijn is ook lekker, maar dan wel dun), 150 gr. geraspte kaas.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-01-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

KABELJAUW UIT DE OVEN

VIS MET HAM EN KAAS UIT DE OVEN EN EEN FRISSE SALADE.WIE ZOU DENKEN DAT ALLES IN 30 MINUTEN KLAAR KAN ZIJN?

INGREDIENTEN

6 tomaten,in plakken gesneden4 moten kabeljauw125 g belegen kaas,geraspt2 dikken plakken ham,in repen gesneden3 of 4 zwarte olijven(desgewenst)versgemalen peper

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-01-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

kabeljauw uit de oven

Pittige kabeljauw met mozzarella

INGREDIENTEN

2 stukken kabeljauw, 1 rode pepers, 6 plakjes mozarella, 6 plakjes chorizo

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-11-2001
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lasagne met kabeljauw en paprikasaus

Lasagne met kabeljauw en paprikasaus Ingrediënten Hoofdgerecht : 4-6 personen Bereiden: 30 minuten + 30-40 minuten in de oven

INGREDIENTEN

Ingrediënten, , 3 eetlepels olijfolie, 1 ui, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 3 rode paprika`s, in stukjes, 4 tomaten, in stukjes, 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden, 1 courgette, in plakken, 250 g lasagnevellen, 500 g kabeljauwfilet, in blokjes, 1 bol mozzarella, in plakken, 25 g Parmezaanse kaas, geraspt, , ,

  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-05-2008
  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kabeljauw uit de oven

INGREDIENTEN

350 g kabeljauw, zout en versgemalen peper, 1/2 citroen, 1 vleestomaat, 1 ui, 2 tenen knoflook, 2 el olijfolie, 2 el rode pesto, 125 ml crème fraîche, 400 g tagliatelle

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-02-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

kabeljauw uit de oven

Heel erg lekker en goed voor de lijn

INGREDIENTEN

400 gr kabeljauwfilet, olie om schaal mee in te vetten, 2 preien, peterselie (handje), 2 eetl. olijfolie, 2 uien, 1 eetl kerriepoeder, 1 bekertje creme fraiche, 100 gr. belegen geraspte kaas, peper en zout naar smaak

  • Montignac Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-09-2001
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Kabeljauw uit de oven

Snel en lekker, deze ovenschotel met verse kabeljauw.

INGREDIENTEN

Kabeljauw (ongeveer 750 gram.), geraspte kaas (100 gram minimaal), room of room culinair (royale scheut), peper en zout, en eventueel champignons en/of tomaat, paneermeel, boter.

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-04-1999
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauw in de oven

Kabeljauw in de oven met gewokte groentjes en tagliatelli met pesto van aubergines. Heeeeel lekker

INGREDIENTEN

Kabeljauw, ? witte wijn, ? droge Vermouth, ? bloemkool, ? witloof, ? spruitjes, ? zwarte olijven, ? sluimererwtjes, ? gedroogde tomaten, ? tagliatelli, ? aubergines, ? tomatenpuree, ? zure room, ? basilicum.

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-02-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauw Uit De Oven

INGREDIENTEN

1-1 1/2 kg panklare moten kabeljauw, sap van 1 citroen, zout, 100 g doorregen rookspek of bacon, 4 middelgrote, in plakken gesneden uien., 4 in plakjes geschaafde worteltjes, 1/4 liter zure room, flinke mespunt paprikapoeder

  • Duits Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-07-2000
  • Duits Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

KABELJAUW IN DE OVEN

Zuiderse smaken perfect te combineren in de winter met Belgische frietjes; Houd u meer van klassieke visgerechten bind dan de saus op einde met wat room. Deze ovenschotel is heerlijk met eender welke vissoort: bijvoorbeeld koolvis, leng of pollak; voor 4 personen; Voorbereiding: 30 minuten Bereiding: 40 minuten

INGREDIENTEN

1 groot stuk koolvis, pollak of kabeljauw van 1 kg zonder vel en graten, 2 grote tomaten, 2 uien, 1 rode paprika, 1 groene paprika, ? bosje verse koriander, 1 bosje peterselie, 2 dl witte wijn, ? dl olijfolie, 1 geutje azijn, 1 eetlepel tomatenpuree, peper en zout,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-02-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

kabeljauw uit de oven

Kabeljauw met aardappelen en tomaten

INGREDIENTEN

600 gr verse of ontdooide kabeljauw;4 gemiddelde aardappelen;4 bosuitjes;6 trostomaten;2 tl kerriepoeder;1 pakje (80 GR)roomkaas met kruiden;zout en peper

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-05-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kabeljauw Uit De Oven

Slankrecept

INGREDIENTEN

500 gr kabeljauwfilet, 1 el citroensap, zout, versgemalen peper, 3 tomaten, 1 gele paprika, 2 el fijngehakte peterselie, 2 el olijfolie

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-04-1999
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

kabeljauw in de oven

Een lekkere visschotel

INGREDIENTEN

4 moten kabeljauw (elk zo?n 200 g.), 1 ? dl. Droge witte wijn, 45g. boter, 40g. bloem, 3 dl. Visbouillon, 1 dl. Room, 100g. garnalen, 3 takjes verse dille, peper en zout, vetstof voor de ovenschotel.

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-2000
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Slank. Kabeljauw met tomaat en kaas uit oven met pasta

Dit is een heerlijk slankrecept. Gewoon een pakketje maken van de kabeljauw met de tomaat, schuif het in de oven en kook daarna je pasta die je lekker vindt en met roerbakgroenten naar smaak. Ik heb Italiaanse roerbak genomen. Heb je diepvries kabeljauw laat het dan in de koelkast ontdooien en sprenkel er wat citroensap overheen. Leg verse kabeljauw uiteraard ook in de koelkast voor dat het nodig hebt en sprenkel daar ook wat citroensap over. Haal de vis ongeveer een half uurtje voordat je het gerecht wilt maken uit de koelkast zodat het even op kamertemperatuur komen want dat scheelt absoluut in smaak.

INGREDIENTEN

250 g kabeljauw filet (vers of diepvries), 2 tomaten (ik had een hele grote dus ik heb 1 tomaat gebruikt), 2 el geraspte kaas (ik heb Grana Pardano gebruikt), 400 g Italiaanse roerbakgroenten, 2 tl olie, Italiaanse kruiden naar smaak. (vers als je hebt anders gedroogd), 80 g gekookte pasta (een man mag 160 gram), Wat citroensap, Peper en zout naar smaak.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-01-2013
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kabeljauw uit de oven

Wat had ik nog in mijn voorraadskast en diepvries?

INGREDIENTEN

Wat had ik nog in mijn voorraadskast en diepvries?, , , -Visrestjes,zoals kabeljauw,koolvisfilets,pollakfilets, -Restjes mosselen of zeevruchten (diepvries), -Visfumet(voor de vis in te pocheren,en voor de saus), -Champignons, -1 ajuin, -Bloem, _Melk of room, -Boter,magarine of olijfolie, -Tomatenpuree, -Een scheutje maderawijn of één of andere portowijn, _Peterselie, -Aardappelen, _P&z en nootmuskaat

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-02-2007
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Vispotje met zalm en kabeljauw

1 van mijn favorieten visgerechten!

INGREDIENTEN

250 g kabeljauwfilet, 250 g zalmfilet, 2 venkelknolletjes, 4 eetlepels olijfolie, 300 g gesneden prei, zout, peper, 450 g voorgekookte krielaardappeltjes, 1 zak of blik (400 ml) romige mosterdsoep( A.H ).,

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-07-2001
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste kabeljauw oven recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top