1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase
  4. Indiase recepten
Indiase recepten Meer Indiase recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Op zoek naar een licht gerecht voor in de zomer? Dan is dit visgerecht perfect!  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Gefrituurde mini torilla wraps geserveerd met een dip van Indiaanse hummus. Perfect als je geen tijd hebt om een uitgebreide borrel te bereiden, maar wel iets lekker wilt serveren voor het weekend. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Dit recept heb ik gekregen van vrienden uit Engeland. Zij hebben tijdens een vakantie naar Goa, India een workshop bijgewoond waar ze deze currypasta's hebben leren maken. Zij hebben dit weer met mij gedeeld. Deze currypasta's worden in vrijwel alle traditionele gerechten in India gebruikt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Via vrienden in Engeland allerlei curries aan het proberen. Raita is 1 van hun favoriete bijgerechten, dus ik ben op zoek gegaan naar een recept dat me aansprak. Omdat bijna alle recepten verse koriander hadden, heb ik zelf wat bij elkaar gegooid en m'n vriend en ik vinden het heerlijk. Ik vind het wat weg hebben van tzatziki, maar toch echt heel anders. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Indiaas

Makkelijk en lekker deze Indiase dahl met een accent van bij ons ... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Gezonde dahl met een accent van bij ons , makkelijk te bereiden en lekker !  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Een samosa is een gerecht uit de Indiase keuken en Pakistaanse keuken. Het is een driehoekig gefrituurd gebakje dat als voorgerecht of bijgerecht geserveerd wordt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

DIT IS ECHT EEN HEEL POPULAIR CURRYGERECHT DAT VEEL MENSEN BIJ HUN INDIASE RESTAURANT IN DE BUURT BESTELLEN.ALS JE OOIT HEBT OVERWOGEN OM HET THUIS TE MAKEN,HEB JE JE VAST AFGEVRAAGD HOE ZE HET ZO LEKKER KRIJGEN,MAAR ALS JE DIT RECEPT PROBEER,GARANDEER IK JE DAT JE NIET TELEURGESTELD WORDT.HET MOOISTE ERVAN IS DAT JE,ALS JE NIET VAN KIP HOUDT,OOK LAMSVLEES KUNT GEBRUIKEN,OMDAT HET VLEES APART VAN DE SAUS BEREID WORDT.JAMIE OLIVER. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Dit heerlijke recept heb ik meegenomen uit Tanzania, waar ik een aantal jaar doorgebracht heb. Het is een heerlijke variant op de lokale rijst met een soort spinaziepapje, wat zowel vlees als vis vergezelt. Een beetje Indiase draai ook eraan gegeven. Iedereen die het voor het eerst eet bij mij is blij verrast; wat een smaaksensatie! En zo makkelijk te maken. Het blijft de grote favoriet bij mijn kinderen en aanhang …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Heerlijk om te delen, leuk om te zien en smakelijk om te eten. Deze balletjes zijn snel en gemakkelijk te maken en je eet ze zo weg. Reden genoeg om ze eens te proberen. Deze balletjes passen geweldig bij een buffet, feestjes en partijen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Dit is een heerlijke bijgerechtje met een Indiase type kerrie, maar er word ook Chinese kruiden zoals 5 kruidenpoeder en rijstazijn en lichte sojasaus in gebruikt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Kipgerecht net even iets anders …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Voor mensen die graag vlees eten is dit het bewijs dat het ook zonder kan! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Voor de Roti (8 stuks): 500 gram zelfrijzend bakmeel - 1/4 rode peper - 1 teentje knoflook - zout - 6 el bloem - 3 el zonnebloemolie -------------------------------------------- Voor de Massala Kip: 8 kippenboutjes (of kleine drumsticks) - 1 gesnipperde ui - 4 el massala - 7 el olie - 450 geschilde en in vieren gesneden aardappelen - 250 gram kousenband (of dunne sperzieboontjes; Haricots verts) in stukjes van ca. 5 cm - 2 laurierblaadjes  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Surinaams

Nooit meer pakjes kip tandoori etc. Maak het zelf, met verse ingredienten. Vervang voor een frisse variant de kookroom door Griekse Yoghurt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Een geweldige Indiase curry met veel groenten en gesneden lamsbout en heerlijk geurende oosterse kruiden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

Jamie Oliver houdt van sterke smaken en dit gerechtje uit zijn nieuwste boek, Jamie`s Reizen, is daar zeker een voorbeeld van! Een bijzondere tajine, voor als je echt eens iets "anders" op tafel wil zetten. Ik kende de ingelegde citroenen uit de Marokkaanse winkel al langer (lekker door de sla!) maar zo als hoofdrolspeler in de tajine.. heel apart én lekker! Tip: koop saffraan niet bij de supermarkt. Het is al vrij duur spul en bij de supermarkt krijg je maar een paar draadjes tegelijk. Elke Marokkaanse of Indiase winkel heeft wel saffraan. Voor een euro of 5 koop ik een gram. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans
Populaire Indiase kookboeken:
Top