1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion
  4. Fusion recepten
Fusion recepten Meer Fusion recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Het leek me wel eens lekker om een geheel ander gerecht met macaroni op tafel te zetten. Fusion een meeting tussen Italië en Indië Italiaanse macaroni met de smaak van Indië. Na 30 minuten klaar en echt zalig van smaak. Omdat de kleinkinderen meetafelen heb ik de moeite genomen voor hun een apart pannetje te maken zonder toevoeging van de 2 sambals..... en die moeite loont als je die blije gezichtjes aan tafel ziet. En mochten ze een likje sambal willen proeven kan dat natuurlijk altijd toegevoegd worden. ( of bij mama proeven  )  Want uiteraard had ik de vraag wel verwacht , waarom zij een apart pannetje hadden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Dit was me toch een heerlijke hutspot !  Met recht fusion te noemen door de Oosterse toevoegingen aan een Oerhollands gerecht.  En wat ben ik blij, dat ik van de Pittige Indische stoof een dubbele portie heb gemaakt, zodat we nogmaals kunnen genieten van deze sublieme hutspot.   Ik maakte de stoof gisteren al, zodat de smaken nog extra konden intrekken …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Dit eenvoudig en gemakkelijk te maken stamppotje is heerlijk voor een doordeweekse dag. Staat na 30 minuten lekker te dampen na het stampen op je bord …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Een "pasta" gemaakt van flespompoen! Lekker licht dus! Het vergt wel even wat werk om er tagliatelle van te maken maar het was het waard! https://chivanne.nl/pompoentagliatelle/ …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

De zak boerenkool stamppotje anders met peen en rode ui leek me lekker om eens te proberen en nog gemakkelijk en snel ook. Ter plekke bedacht ik, dat ik wel een pittig stamppotje kon maken met kip. Lekker voor na onze "verplichte Corona avondwandeling" , als we weer thuis zijn met koude oren en neuzen . Lekker om onze magen mee te vullen en botjes te verwarmen De hete kip is ook heerlijk op een knapperig lunchbroodje met zoetzuur garnituur. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Dit heerlijke luchtige koolhydraatarme witbrood is echt super simpel om te maken. Eet het met een likje roomboter en wat suikervrije jam. Zalig! Of je maakt er een tosti van :-D …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Dat ik het originele recept zag dacht ik al , dit kan niet kloppen , en na een proefbaksel klopte het ook. te slap , te klein , een el. is origineel maar das geen koekje meer das gewoon een mislukte bitterbal , in dit geval mosselbal.  zelf knutselen maar weer met een perfect eindresultaat. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Een lichte koolhydraatarme maaltijd die barst van de smaak: smeuïge broccolipuree met daarbij pittige scampi's. In slechts 15 minuten zet je dit originele fusion gerecht op tafel. Dat zal smaken! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Geweldig recept van Allerhande die ik een apart jasje heb gegeven.Heb een paar veranderingen aangebracht wat mij wel lekker leek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Lekker pittige broodjes,lekker makkelijk van bladerdeeg,dus zo gepiept. Recept is voor 6 broodjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Toevallig kwam ik dit herfstige recept tegen in een horecafilm en heb het meteen, zonder aarzelen, gemaakt. Voor liefhebbers van stoofjes is dit hem wel hoor. Deze hachee mag altijd blijven! Hij is makkelijk na te maken en barst van de smaken. Het geheim der smaken zit hem in de Ras el Hanout (Marokkaans kruidenmengsel, het beste uit de winkel) en de sjalotjes. Gebruik geen gele of rode uien. Een blikje ras el hanout van Jonnie Boer van Euroma is te koop bij Albert Heijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Heerlijk Turks broodje uit de oven, met Thaise kip en wat groenten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Verassende wraps met avocado, gerookte kipfilet, bacon en appel. Een absoluut feest voor de smaakpapillen! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Ik wilde eens wat anders maken en had nog mooi vers rundvlees liggen en heb er, met wat er verder nog aan lekkere verse ingrediënten in de koelkast lag, dit heerlijke stoofpotje mee gemaakt. Lekker aan de slag, proeven en experimenteren met smaken. Beetje Fusion, beetje invloed van de Franse, Italiaanse en Spaanse keukens, kortom alle smaken rond de Middellandse zee. Ook dit zelf ontwikkelde recept was een enorm succes! Al die heerlijke smaken, hartstikke vers en uiteraard super gezond. Probeer het zelf maar en zal je absoluut niet tegenvallen. Dit recept is uitermate geschikt voor de slowcooker. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan

Lekker simpel, maar heerlijke garnalen! Ook super als amuse (neem dan 1 of 2 garnalen p.p.) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Heerlijke hartige taart, simpel en zo klaar! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion
Populaire Fusion kookboeken:
Top