1. Home
  2. Recepten
  3. Chocoladeflensjes

Chocoladeflensjes recepten (22) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

chocoladeflensjes

Liefde in het bord!!!

INGREDIENTEN

4 eieren, 200 g. bloem, 4 dl. melk, 1 zakje vanillesuiker, 3 eetlepels cacaopoeder, 100 gr. boter of margarine, poedersuiker, honing, chocolade

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-11-2005
  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  20-30 min.

Chocoladeflensjes

Chocoladeflensjes met hazelnotenroom

INGREDIENTEN

75 gram bloem,1 eetl.cacaopoeder,mespunt zout,1 ei,250 ml. melk,40 gr. boter,1/4 l. slagroom,2 eetl.suiker,1 dikke rep melkchocolade met hazelnoot,chocoladesaus (uit een flesje of van mijn recept:PEREN UIT DE OVEN),

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-03-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Chocoladeflensjes

Chocoladeflensjes met hazelnotenroom

INGREDIENTEN

75 gram bloem,1 eetl.cacaopoeder,mespunt zout,1 ei,250 ml. melk,40 gr. boter,1/4 l. slagroom,2 eetl.suiker,1 dikke rep melkchocolade met hazelnoot,chocoladesaus (uit een flesje of van mijn recept:PEREN UIT DE OVEN)

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Chocoladeflensjes.

Geef er een sinaasappeljam of slagroom bij.

INGREDIENTEN

115g zelfrijzende bloem-2eetlepels cacaopoeder-2eieren-50g pure chocolade geraspt-2dl melk-2eetlepels sinaasappelsap-

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-01-2002
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Chocoladeflensjes

INGREDIENTEN

100 gram gezeefde tarwebloem, - 20 gram cacao, - 20 gram amandelschaafsel, - 1 zakje vanillesuiker, - 25 gram gesmolten boter, - 2 eieren, - 2 eierdooiers, - mespuntje zout, - 3 1/2 dl melk,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-02-2005
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

Chocoladeflensjes

INGREDIENTEN

75 gr bloem, 2 el suiker, 1 el cacao, mespunt zout, 1 ei, 2 1/2 dl melk, boter om te bakken, 3 dl mango-ijs, 2 el sinaasappellikeur, poedersuiker, , ,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-09-2000
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

Hongaarse chocoladeflensjes

INGREDIENTEN

Voor het beslag:, 1 zakje pannenkoek-mix, 45 cl melk, , Voor de vulling:, 150 ml room, 125 g suiker, 1 eetlepel rum, 200 g fijngehakte hazelnoten, 50 g rozijnen, 2 koffielepels geraspte sinaasappelschil, , Voor de chocoladesaus:, 200 g pure chocolade, 100 ml melk, 50 ml room, 1 eetlepel rum, 2 eidooiers

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-02-2005
  • Hongaars Nagerecht
  •  10-20 min.

Hongaarse chocoladeflensjes

INGREDIENTEN

1 pak Koopmans Mix voor Pannenkoeken Eier *, 7 dl water *, 2 el rum *, 75 g boter * , , VULLING:, 1 1/2 dl room *, 125 g suiker *, 1 el rum *, 200 g fijngehakte hazelnoten *, 50 g rozijnen *, 2 tl geraspte sinaasappelschil * , CHOCOLADESAUS:, 200 g pure chocolade *, 1 dl melk *, 1/2 dl room *, 1 el rum *, 2 eidooiers

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-03-2005
  • Hongaars Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

chocoladeflensjes met roomvla

Voor ong. 12 pannenkoeken

INGREDIENTEN

2 pannenkoeken, 3 eidooiers, 0.8 liter melk, 12 eetlepels suiker, 6 eetlepels bloem, 6 eetlepels custard, Jamaica rum, 3 zakjes vanillesuiker, 50 gram roomboter, cacaopoeder,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op07-02-2000
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

Chocoladeflensjes met hazelnotenroom

INGREDIENTEN

75 gram bloem-, 1 eetl. cacaopoeder-, 1 mesp. zout-, 1 stuks eieren-, 1 l melk-, 40 gram boter-, 1 l slagroom voor de vulling-, 2 eetl. suiker voor de vulling-, 1 stuks dikke reep melkchocolade met hazelnoten-, 4 eetl. chocoladesaus-,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-02-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Hongaarse chocoladeflensjes

Ruimte overhouden in je buik na een diner

INGREDIENTEN

1 pak eierpannenkoekmix, 7 dl. water, 2 el. rum, 75 gram boter, vulling : 1,5 dl. room, 125 gram suiker, 1 el. rum, 200 gram gehakte hazelnoten, 50 gram rozijnen, 2 tl. geraspte sinaasappelschil, chocoladesaus : 200 gram pure chocolade, 1 dl. melk, halve dl. room, 1 el. rum, 2 eidooiers

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-02-2003
  • Hongaars Nagerecht
  •  30-60 min.

Chocoladeflensjes met hazelnotenroom

Lekkere variatie op een flensje, maar vult wel erg. Neem dus 1 pannenkoek per persoon.

INGREDIENTEN

Voor de flensjes:, een kwart pak koopmans meergranen pannenkoekenmix, 2 eieren, wat melk, eetlepel cacao, snufje kaneel, boter om in te bakken., , Voor de room:, 125 ml, 6 blokjes pure chocolade, 12 hazelnoten, eetlepel suiker

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2008
  • Frans
  •  20-30 min.

Geflambeerde Chocoladeflensjes

Met ingemaakt rood fruit

INGREDIENTEN

100 gr bloem, 25 gr cacaopoeder, 3 dl melk, 5 eieren, 30 gr boter, fruit op alcohol (pot, bij slijter of zelfgemaakt), 60 gr pure chocolade, geraspt, Armagnac of Grand Marnier, vanilleroomijs, ,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-08-2000
  • Nagerecht
  •  20-30 min.

Chocoladeflensjes Met Hazelnotenroom

Feestelijke snoeperijen...

INGREDIENTEN

75 gr. bloem, 1 eetl. cacaopoeder, mespunt zout, 1 ei, ½ l. melk, 40 gr boter., Voor de vulling: ½ l. slagroom, 2 eetl. suiker, 1 dikke reep melkchocolade met hazelnoten en 4 eetl. chocoladesaus uit een flesje.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-11-2000
  •  
  •  30-60 min.

Chocoladeflensjes met abrikozenroom

Chique en lekker

INGREDIENTEN

6 abrikozen, 2 eetlepels suiker, 1 eetlepel citroensap, 1 dl.garderoom, 1 theelepel slagroomversteviger, 75 gr.pannekoekmix, 2 eetlepels cacao, 1 ei, 2 dl. melk, 25 gr. geschaafde amandelen, boter,

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-04-2010
  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.

Chocoladeflensjes met hazelnotenroom

INGREDIENTEN

75 gram bloem, 1 eetl. cacaopoeder, 1 mespunt zout, 1 stuks eieren, 1 l melk, 40 gram boter, 1 l slagroom voor de vulling, 2 eetl. suiker voor de vulling, 1 stuks dikke reep melkchocolade met hazelnoten, 4 eetl. chocoladesaus

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-07-2005
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Chocoladeflensjes met hazelnotenroom

INGREDIENTEN

75 gram bloem-, 1 eetl. cacaopoeder-, 1 mesp. zout-, 1 stuks eieren-, 1 l melk-, 40 gram boter-, 1 l slagroom voor de vulling-, 2 eetl. suiker voor de vulling-, 1 stuks dikke reep melkchocolade met hazelnoten-, 4 eetl. chocoladesaus-,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-02-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Chocoladeflensjes met passievruchtsaus en slagroomijs

INGREDIENTEN

**Voor de chocoladeflensjes:, 225 gram bloem, 25 gram cacaopoeder, 5 dl melk, 1 el suiker, 3 eieren, 2 el vloeibare boter, **Voor de passievruchtsaus:, 3 passievruchten, 3 el abrikozenjam, 3 el water, **Voor de chocoladesaus:, 1 dl melk, 200 gram pure chocolade, **Voor de opmaak:, 1 liter slagroomijs, vers fruit om te garneren

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-05-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.

Chocoladeflensjes Met Sinaasappel En Witte Chocolademousse

Zin om groots uit te pakken? Dit desser is echt spectaculair!!

INGREDIENTEN

Voor de vulling: 4 blaadjes witte gelatine, 1 dl. volle melk, 1 dl. slagroom, 4 eidooiers, 200 gram witte chocolade, 1? dl. creme fraiche, 2 sinaasappellikeur, 4 sinaasappels, voor de flensjes: 100 gram bloem, 25 gram cacao, 25 gram witte bastersuiker, 2 grote eieren, 30 gram gesmolten boter of margarine, 3 el. donker bier, 2? dl. volle melk, voor het serveren: 3 lange vanillestokjes, voor de sauzen: 2 dl. volle melk, 1 steranijs, 200 gram pure chocolade, in stukjes, 1?-2 dl. creme fraiche

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-10-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Chocoladeflensjes Met Vulling Van Roomvla

INGREDIENTEN

12 pannenkoeken, 3 eidooiers, 0.8 liter melk, 12 eetlepels suiker, 6 eetlepels bloem, 6 eetlepels custard, Jamaica rum, 3 zakjes vanillesuiker, 50 gram roomboter, cacaopoeder,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-01-2000
  • Nederlands Nagerecht
  •  20-30 min.

Geflambeerde chocoladeflensjes met ingemaakt rood fruit

INGREDIENTEN

100 gr bloem, 25 gr cacaopoeder, 3 dl melk, 5 eieren, 30 gr boter, fruit op alcohol (pot, bij slijter of zelfgemaakt), 60 gr pure chocolade, geraspt, Armagnac of Grand Marnier, vanilleroomijs, ,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-12-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

flensjes

Hongaarse Chocoladeflensjes

INGREDIENTEN

1 pak eierpannekoekenmix.7 dl. water.2el.rum.75 gr.boter., , Vulling:, 1 1/2 dl.room.125 gr.suiker.1 el.rum.200 gr.fijngehakte hazelnoten.50 gr.rozijnen.2 tl.geraspte sinaasappelschil., , Chocoladesaus:, 200 gr.pure chocolade.1 dl.melk.1/2 dl.room.1el.rum.2 eidooiers.

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-02-2002
  • Hongaars Nagerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top