Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Braziliaanse

Braziliaanse recepten (103) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Braziliaanse visstoof

Superstoofschotel van alleen maar lekkere ingrediënten, dan kan het bijna niet fout he. Wij hebben er kabeljauwfilet voor gebruikt, maar je kunt hiervoor elke stevige witvisfilet gebruiken.

INGREDIENTEN

Klontje boter + scheutje olijfolie, 2 rode uien, in halve ringen, 2 teentjes knoflook, in schijfjes, 1 groene paprika, in reepjes, 1 gele paprika, in reepjes, 250 gr middelgrote champignons, in schijfjes, 1 el garam masala, 2 el tomatenpuree, 3 dl droge witte wijn, 1/2 visbouillonblokje, verkruimeld, 1 bekertje crème fraiche, 600 gr kabeljauwfilet (niet te dun) in hapklaar formaat blokjes gesneden, Fijngesneden peterselie en/of koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-08-2017
  • Braziliaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Braziliaanse visstoofpot

INGREDIENTEN

2 el extra vierge olijfolie, 1 rode ui, in dunne boogjes, 1 groene paprika, in dunne reepjes, 2 tenen knoflook, gehakt, 1 groene chilipeper, fijngehakt (zaad verwijderd), 1 blik tomatenblokjes (netto 450 gram), 1 el tomatenpuree, 1 tl fijne kristalsuiker, 200 ml kokosmelk, 300 ml vis- of kippenbouillon, 4 lente-uitjes, diagoneel in stukjes van 5 cm, 600 gr rauwe middelgrote garnalen, gepeld, darmkanaal verwijderd, staartje eraan, 750 gr witvisfilet (b.v. pangasius of koolvis) in blokjes van 3 cm, 2 el vers geperst limoensap, 1 grote handvol korianderblaadjes, gestoomde rijst of knapperig brood, voor erbij.,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-04-2009
  • Braziliaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Braziliaanse gehaktballetjes

INGREDIENTEN

* 1 ui, * 1 teentje knoflook, * 75 gr ontbijtspek, * 75 gr chorizo, * 350 gr rundergehakt, * 1 ei, * 40 gr geraspte Cheddar, * 1 eetlepel bloem, * peper, zout, * 50 gr boter, * 4 dl gezeefde tomaten, * naar behoefte paneermeel

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-09-2011
  • Braziliaans
  •  10-20 min.

Braziliaanse Kaasbroodjes

Tapiocameel is van nature glutenvrij. Te koop bij de meeste Toko`s in zakken van 400 gram.

INGREDIENTEN

Benodigdheden voor 9 broodjes:, 300 gram tapiocameel, 3 ons geraspte kaas, 3 GROTE eieren, 100 gram melk, 90 gram olijfolie, zout en peper naar smaak, een zakje bakpoeder, en eventueel een vulling met hamsnippers, cervolaatblokjes, uitgebakken spekjes, etc. Voor deze hoeveelheid maximaal ca. 150 gram vulling.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-02-2011
  • Braziliaans
  •  30-60 min.

Braziliaanse runderspiesjes

INGREDIENTEN

750 gram lendenbiefstuk - 1 eetlepel honing - 1 eetlepel oploskoffie - 2 theelepels citroensap - 2 teentjes knoflook - 8 kleine groene mini pompoenen - 8 kleine gele mini pompoenen - 8 champignons

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-05-2004
  •  
  •  20-30 min.

Braziliaanse appeltaart

Ik ben een enorme liefhebber van appeltaart. In de loop der jaren heb ik dan ook heel wat verschillende recepten voor appeltaart verzameld. Dit is er een van.

INGREDIENTEN

150 gram zelfrijzend bakmeel, 2 eetlepels poedersuiker, 200 gram harde boter, 1 zakje vanillesuiker, sap van 1 citroen, 200 gram suiker, 1 kilo appels, 3 eieren, ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-07-2004
  • Braziliaans
  •  60-120 min.

Braziliaanse rundvleesschotel

4 pers.

INGREDIENTEN

600 gr runderstoofvlees, 2 gele paprika?s, 1 rode spaanse peper, 4 rode uien, 50 gr boter, 2 eetl tomatenpuree, 1 vleesbouillontablet, 1/8 l koksroom, 500 gr zoete aardappels (bataat), 3 eetl gesnipperde bladselderie, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-04-2003
  • Braziliaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Braziliaanse rijst

INGREDIENTEN

Ui, knoflook, zout, maisolie of zonnebloemolie of olijfolie, 2 koppen Surinaamse droogkokende rijst, 2 koppen water, , Variaties:, Voeg tijdens het koken, of al bij het fruiten, 1 gesnipperd laurierblad aan de rijst toe voor een "arroz de loro" (laurierrijst)., Voeg, als de rijst bijna klaar is, wat verse koriander toe voor een "arroz de coentro" (korianderrijst).

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Braziliaans Bijgerecht
  •  0-10 min.

Braziliaanse koffiebananen

INGREDIENTEN

4 rijpe bananen - 1 eetlepel oploskoffie - 1 eetlepel heet water - 2 eetlepels donkere moscovade-suiker - 2 1/2 dl Griekse yoghurt - 1 eetlepel geroosterd amandelschaafsel,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-10-2004
  • Braziliaans Nagerecht
  •  0-10 min.

Braziliaanse avocado's

Gevulde avocado's uit de oven. Het is wel geen Italiaans recept, maar het is heerlijk!

INGREDIENTEN

2 grote, rijpe avocado's, wat citroensap, zout en peper, 60 g pecannoten fijngehakt, 60g cheddarkaas geraspt, 2 el. verse peterselie gehakt, 2 stevige romatomaten ontveld en fijngehakt, paneermeel, 30 g gesmolten boter, wat paprikapoeder.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-04-2000
  • Braziliaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Braziliaanse kippenpastei

INGREDIENTEN

250 g bloem, 1 theelepel zout, 75 g koude boter, 1 ei, enkele lepels water, 1 ei, 2 lepels olijfolie of zonnebloemolie, 1 kleingesneden ui, 2 lepels bloem, 1 dl kipbouillon, 1 dl melk, 75 g gehakte champignons, 350 g gaar kippenvlees in kleine stukjes, zout, peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Braziliaans
  •  0-10 min.

Braziliaanse koffiebananen.

Lust voor het oog, ook voor cholesterolarm dieet. (195 kcal)

INGREDIENTEN

4 kleine bananen, 1 eetl. oploskoffie, 1 eetl. warm water, 2 eetl. donkere ongeraffineerde suiker, 250 gr. Bulgaarse yoghurt, 1 eetl. geroosterde amandelschaafsel.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-11-1999
  •  
  •  0-10 min.

Braziliaanse sardinepastei

INGREDIENTEN

250 g bloem, 1 theelepel zout, 75 g koude boter, 1 ei, enkele lepels water, 1 lepel olijfolie of zonnebloemolie, 1 kleingesneden ui, 1 ontvelde tomaat in stukjes, 300 g uitgelekte sardines in olie, 1 lepel citroensap, 2 lepels peterselie, 2 gepelde hardgekookte eieren, 8 groene olijven in plakjes, zout, peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Braziliaans
  •  0-10 min.

Braziliaanse kippensoep

Deze Camora Brasileira is weer eens een welgekome afwisseling

INGREDIENTEN

-1 kip van 1 a 1,5 kg, -2 l water, -zout, -300 g prei (fijngesneden), -1 teen knoflook (geperst), -100 g rijst, -nootmuskaat, peper, paprikapoeder, -kerriepoeder en gehakte peterselie

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-01-2003
  • Braziliaans
  •  60-120 min.

Braziliaanse kippenpastei

INGREDIENTEN

250 gr bloem, 1 theelepel zout, 75 gr koude boter, 1 ei, enkele eetlepels water, 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1 schoongemaakte en kleingesneden ui, 2 eetlepels bloem, 1 dl kippebouillon, 1 dl melk, 75 gr fijngehakte champignons, 350 gr in kleine stukjes gesneden gaar kippevlees, zout, peper,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-07-2000
  • Amerikaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Braziliaanse sardinepastei

INGREDIENTEN

250 gr bloem, theelepel zout, 75 gr koude boter, 1 ei, enkele eetlepels water 1 eetlepel olijf- of zonnebloemolie 1 schoongemaakte, en kleingesneden ui 1 ontvelde en in kleine stukjes gesneden tomaat 300 gr, uitgelekte sardines in olie 1 eetlepel citroensap 2 eetlepels fijngehakte, peterselie 2 gepelde fijngehakte hardgekookte eieren 8 in plakjes gesneden, groene olijven, zout, peper,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-07-2000
  • Amerikaans Voorgerecht
  •  30-60 min.

braziliaanse kippenpastei

INGREDIENTEN

250 gr bloem, 1 theelepel zout, 75 gr koude boter, 1 ei, enkele eetlepels water, 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1 schoongemaakte en kleingesneden ui, 2 eetlepels bloem, 1 dl kippenbouillon, 1 dl melk, 75 gr fijngehakte champignons, 350 gr in kleine stukjes gesneden gaar kippenvlees, zout, peper, , , , , , ,

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-06-1999
  • Voorgerecht
  •  60-120 min.

Braziliaanse avocado`s

De perfecte manier om uw gasten vanaf de eerste gang te verrassen!

INGREDIENTEN

2 grote rijpe avocados* citroensap* zout* peper* 50 gr. paranoten, fijngehakt* 50 gr. cheddarkaas, geraspt* 2 eetl. Parmezaanse kaas* 2 afgestreken eetl. verse peterselie, fijngesneden* 2 grote, rijpe tomaten, ontveld en in stukjes* Paneermeel* 25 gr. gesmolten boter* wat paprikapoeder.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-03-2001
  • Braziliaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

braziliaanse sardinepastei

INGREDIENTEN

250 gr bloem, theelepel zout, 75 gr koude boter, 1 ei, enkele eetlepels water, 1 eetlepel olijf- of zonnebloemolie, 1 schoongemaakte en kleingesneden ui, 1 ontvelde en in kleine stukjes gesneden tomaat 300 gr, uitgelekte sardines in olie, 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 2 gepelde fijngehakte hardgekookte eieren, 8 in plakjes gesneden groene olijven, zout, peper,

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-06-1999
  • Voorgerecht
  •  60-120 min.

Braziliaanse bananenshake

INGREDIENTEN

2 bananen, citroensap, instantcacao, ? l drinkyoghurt, rum,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-06-2002
  • Braziliaans
  •  0-10 min.

Braziliaanse crumble

INGREDIENTEN

1 rijpe ananas, geschild, in blokjes, 2 niet te rijpe bananen, in schijven, 2 mango`s, in blokjes, 40 gr. boter, 1 vanillestokje, 4 el suiker, 2 el rum, Voor het deeg, 125 gr. tarwebloem, 125 gr. koude boter in blokjes, 125 gr. rietsuiker, 80 gr. geraspte kokos,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-06-2010
  • Braziliaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Braziliaanse bonensoep

Een hartige bonensoep , recept komt uit de regio van Rio....

INGREDIENTEN

- 1 blik bruine bonen of kapucijners, - 1 kleine grof gesneden ui, - 1 gepeld teentje knoflook, - enkele takjes peterselie, - mespunt kruidnagelpoeder, - 3 eetlepels olie, - 1 fijngesnipperd uitje, - 3 gepelde tomaten zonder zaad, - mespunt suiker, - 50 gr in blokjes gesneden spek, - worcester saus, - tabasco, - peper en zout, - brood croutons, , , , , , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2006
  • Braziliaans
  •  30-60 min.

Braziliaanse kalfsrolletjes

Wat kan dat smaken!

INGREDIENTEN

, 8 dunne kalfslapjes - 16 dunne sneetjes Braziliaans spek (ander mag natuurlijk ook) - 4 eieren - 2 uien - olie of boter - wat peterselie - peper en zout -500 gr tomaten(of 1 blik gepelde) - 1/8 l groente-of vleesbouillon - 4 eetlepels room of melk

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-09-2001
  • Braziliaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

braziliaanse rundvleesschotel

Ovenschotel

INGREDIENTEN

600 gram doorregen runderlappen, 2 gele paprika's, 1 rode Spaanse peper, 4 rode uien, 75 gram margarine, klein blikje tomatenpuree, 1 vleesbouillontablet, 1/8 liter slagroom, 500 gram bataat (zoete aardappel), 3 eetlepels selderij.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-08-1999
  •  
  •  > 120 min.

BRAZILIAANSE RUNDVLEESSCHOTEL

Ik heb de zaadjes in de rode Spaanse peper laten zitten, hierdoor is het een heerlijk zacht pittig maar zoete stoofschotel geworden. Voor de koksroom heb ik gewone slagroom gebruikt. Het vlees is zodanig gaar geworden dat het uit elkaar begint te vallen. Voor de witte rijst heb ik Basmati rijst gebruikt. Alles bij elkaar genomen is dit een zeer smakelijke maaltijd. Serveer het gerecht op grote borden.

INGREDIENTEN

600 gram magere runderbraadlappen, 2 gele paprika`s, 1 rode spaanse peper, 4 grote rode uien, 50 gram roomboter, 68 gram tomatenpuree (klein blikje), 1 blokje rundvleesbouillon, 0,125 liter koksroom, 500 gram zoete aardappels (bataten), 3 eetlepels gesnipperde bladselderij, 0,3 liter water, ongeveer 300 gram witte rijst.

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-05-2012
  • Braziliaans
  •  > 120 min.

Braziliaanse gehaktballetjes

Voor het landenproject op mijn school maakte ik 200 gehaktballetjes en die waren na de kijkavond allemaal op! Dit recept is voor ongeveer 40 balletjes.

INGREDIENTEN

2 kopjes cornflakes 500 gr. half om half of rundergehakt 1 losgeklopt ei 2 el melk 4 el pindakaas zout, peper uit de molen sambal en geperste knoflook naar smaak olie om in te bakken

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-06-2012
  •  
  •  20-30 min.

Braziliaanse rundvleesschotel

INGREDIENTEN

# 600 gr runderstoofvlees, # 2 gele paprika?s, # 1 rode spaanse peper, # 4 rode uien, # 50 gr boter, # 2 eetlepels tomatenpuree, # 1 vleesbouillontablet, # 1/8 l koksroom, # 500 gr zoete aardappels (bataat), # 3 eetlepels gesnipperde bladselderie

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-01-2004
  • Braziliaans Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Braziliaanse Cake

INGREDIENTEN

- 1 EL geraspte chocolade, - 1 EL oploskoffie, - 2 eieren, - 1 klein pakje bakpoeder, - 225 g kristalsuiker, - 125 g gezeefde bloem, - 150 g boter of margarine op kamertemperatuur!, - 1 EL melk, - 75 g fijngehakte noten

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-12-2002
  • Braziliaans
  •  20-30 min.

Braziliaanse cake

Een eenvoudige maar heerlijke cake!

INGREDIENTEN

, - 1 EL geraspte fondant chocolade, - 1 EL oploskoffie, - 2 eieren, - klein pakje bakpoeder, - 225g kristalsuiker, - 125g gezeefde bloem, - 200g zachte boter, - 1 EL melk, - 75g geplette noten,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2002
  • Braziliaans
  •  30-60 min.

Braziliaanse avocado's

Een verassend lekker ovengerecht. Serveren als voorgerecht, bijgerecht of samen met gebakken aardappelen en een salade als hoofdgerecht!

INGREDIENTEN

2 grote rijpe avocado's, citroensap, zout en peper, 50 gr. paranoten, fijngehakt, 50 gr geraspte cheddarkaas, 2 el parmazaanse kaas, 2 afgestreken el verse peterselie (fijngesneden), 2 grote rijpe tomaten, ontveld en in stukjes gesneden, paneermeel, 25 gr gesmolten boter, wat paprikapoeder,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-03-2001
  • Braziliaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Braziliaanse saucijzenbroodjes

Deze empanadas uit Brazilië lijken op saucijzenbroodjes, alleen de vulling verschilt veel. Men kan ze serveren als lunchgerecht of voor de avondmaaltijd. Maar ook als hartig hapje tussendoor.

INGREDIENTEN

Voor 10 tot 12 stuks:, ca. 200 gr diepvriesbladerdeeg; 2 eieren; 50 gr blokjes spek; 1 grote ui; 1 el boter; 200 gr mager rundergehakt; zout; peper uit de molen; gemalen kruidnagel; paprikapoeder; 12 gevulde olijven; 5 el rozijnen; 1 ei om te bestrijken

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-02-2008
  • Braziliaans
  •  30-60 min.

Braziliaanse vleespastei

INGREDIENTEN

250 g bloem, 1 theelepel zout, 75 g koude boter, 1 ei, enkele lepels water, 1 lepel olijfolie of zonnebloemolie, 350 g mager rundergehakt, 1 kleingesneden ui, 1 teentje knoflook, 1 ontvelde tomaat in stukjes, 1 rode peper fijngehakt zonder zaadjes, zout, peper

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-09-2002
  • Braziliaans
  •  0-10 min.

Braziliaanse koffie

Geproefd in de Caraiben, niet alleen uitmuntend lekker, maar een waar spektakel voor de gasten

INGREDIENTEN

-suiker, -grand marnier, -cognac, -koffielikeur (Tia Maria), -koffie, -verse room of slagroom, -cacaopoeder

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-06-2003
  • Braziliaans Nagerecht
  •  0-10 min.

Braziliaanse bonenschotel

Een recept gekregen van mijn schoonzus die in Brazilie woont.

INGREDIENTEN

500 gr. rundergehakt, 500 gr. snijbonen (uit de diepvries),2 uien, 2 dunne prei-tjes, 1 groene en 1 rode paprika, kerrie,tomatenpuree,boter,zout,peper,spaghetti,boter en curry-ketchupsaus.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-04-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Braziliaanse soep

Hartige soep voor 10 personen. In een enkel bordje van deze Braziliaanse Canja kippensoep zijn, volgens de overleveringen, alle toverkrachten van Afrikaanse, Portugese en Zuidamerikaanse voorouders verenigd.

INGREDIENTEN

-3 eetlepels boter, -2 grote fijngesnipperde uien, -800gr kippenborsten, -peterseliestelen, -3 wortelen in dunne plakjes gesneden, -100gr rijst, -4 kippen boullion blokjes, -3 preien in stukken van 2 cm, -2 eetlepels fijn gehakte olijven, -2 grote gepelde tomaten zonder pitten, -tijm poeder, -foelie poeder, -peper, -4 eetlepels bloem, -3 eetlepels melk, -zout, , , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-12-2006
  • Braziliaans
  •  30-60 min.

Braziliaanse pudding

Dit is een heerlijk zoet en romig toetje. Een recept van mijn Braziliaanse schoonzus.

INGREDIENTEN

1 blikje gecondenseerde melk ( supermarkt of Toko), vers geperst sinaasappelsap ( dezelfde hoeveelheid als het blikje gecondenseerde melk )., 3 eieren, wat suiker

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-01-2013
  • Braziliaans
  •  60-120 min.

Braziliaanse coupe

Met chocolade ijs....erg lekker nagerecht

INGREDIENTEN

-1 klein blikje ananas, -4 glasjes witte rum, -50 g gesneden amandelen, -20 g boter, -300 g chocoladeijs, -1/4 l slagroom

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-01-2003
  • Braziliaans Nagerecht
  •  20-30 min.

braziliaanse compositie

Braziliaanse compositie van zalm, aubergine en salsa

INGREDIENTEN

2 vleestomaten, 1 uitje, 2 eetlepels fijngehakte koriander, 4 takjes koriander, 1 theelepel tapenade, Tabasco, 1 limoen, 1 teentje knoflook, 6 eetlepels olijfolie, 1 aubergine, 200 gr gerookte zalm, 50 gr veldsla, 4 theelepels creme fraiche, , ,

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-06-1999
  • Voorgerecht
  •  60-120 min.

Braziliaanse roereieren

In bladerdeegpasteitjes geserveerd, gedresseerd met een pittige tomatensaus

INGREDIENTEN

Voor de saus:, -25 g boter, -1/4 uitje (geraspt), -1/4 teentje look (geperst), -20 g bloem, -2 eetlepels tomatenpuree, -1/4 l hete rundsbouillon (tabletje), -100 g dik gesneden gekookte ham (gesneden in kleine stukjes), -2 cl sherry, -2 eetlepels room, -drupje worcestersaus, -paprikapoeder, -4 bladerdeeg pasteitjes, Voor het roerei:, - 1 rode paprika, -40 g boter, -8 eieren, -6 eetlepels melk, -zout en vers gemalen zwarte peper, -paprikapoeder

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-08-2002
  • Braziliaans
  •  10-20 min.

Braziliaanse koffiebananen

INGREDIENTEN

4 kl rijpe bananen/1 el oploskoffie/1 el heet water/2 el donkere moscovasuiker/2,5dl Griekse yoghurt/1 el amandelschaafsel(geroosterd)

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-11-2002
  • Nagerecht
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Trots zijn we op de nominatie voor de `Website van het jaar 2018`. Help ons winnen, onder de stemmers worden 5 kookboekenpakket t.w.v. € 100,-- verloot.… Lees verder »

Top