Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Boursin En Serranoham

Boursin en Serranoham recepten (9) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

gevulde cherrytomaat met serrano-ham

Een hartige bonbon.

INGREDIENTEN

Voor 10 amuses/borrelhapjes., • 10 cherry tomaatjes, • 10 dunne plakjes serranoham, • 2 el pompoenpitten, • 80 g Boursin roomkaas Knoflook & Fijne kruiden, • 10 prikkers

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-07-2009
  • Frans
  •  0-10 min.

Cherrytomaat met serranoham, boursin en pompoenpitten

Lekker hapje om de maaltijd mee te beginnen.

INGREDIENTEN

10 cherry tomaatjesTomaat, 10 dunne plakjes serranoham, 2 el pompoenpitten, 80 g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden, 10 prikkers

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-10-2010
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.

Cherrytomaatjes met Boursin en Serranoham

Hier is iedereen , zelfs de kleinkinderen, dol op Boursin. Dit hapje oogt leuk, is zo gemaakt en iedereen, die ook van Boursin houdt , lust hier wel pap van. Lekker als borrelhapje, of als amuse voor een etentje.

INGREDIENTEN

12 cherry tomaatjes, 12 dunne plakjes serranoham, 2 el pijnboompitjes, 1 pakje Boursin knoflook en fijne kruiden

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-01-2019
  • Italiaans
  •  10-20 min.

Cerise tomaat met serranoham, Boursin en pompoenpit

Lekker hapje voor bij de borrel of op een buffet

INGREDIENTEN

10 Cerise tomaatjes, 10 Dunne plakjes serranoham, 2 el Pompoenpitten, 75 gr Boursin Ail & Fine Herbes, 10 Prikkers

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-11-2010
  • Frans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Kalfslapreepjes met serranoham

INGREDIENTEN

• 4 kalfslapjes, • 8 plakjes serranoham, • 2 el margarine, • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden, • 1 glas witte wijn, • 400 g sperziebonen, • 1 stokbrood,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-06-2009
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Bloemkool of romanesco met romige knoflookkruidensaus en serranoham

Romanesco (groene bloemkool, zie foto) vinden we veel lekkerder dan de gewone witte bloemkool. De smaak wijkt niet veel af, maar je proeft hier "echte bloemkool". De romanesco wordt op dezelfde manier schoongemaakt en gekookt als de gewone bloemkool.

INGREDIENTEN

1 romanesco of kleine bloemkool (broccoli kan ook), zout, peper, 10 gram (room)boter, 1 teentje knoflook, gepeld en gesnipperd of geperst, plm. 50 gram Serranoham in smalle reepjes gesneden (Parmaham kan ook), 75 gram roomkaas met kruiden (liefs boursin of paturain), scheutje melk of witte wijn, 1 eetlepel gehakte peterselie, ,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-10-2018
  • Internationaal Bijgerecht
  •  10-20 min.

Boursin In Serrano Met Witloof

INGREDIENTEN

Witloof ( /-4 kroppen), boursin met kruiden (1pakje), serranoham (6 plakjes), sjalotje, suiker

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-01-2000
  • Goedkoop en snel Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Bloemkool met puree eieren serranoham en boursinkaassaus uit de oven

In deze heerlijke ovenschotel komt de puree onderin de schaal. Daar bovenop de bloemkoolroosjes met daartussen het hardgekookte ei en de rauwe ham. Overgoten en een heerlijke boursin-kaassaus en dan nog even gratineren in de oven. Vegetariërs laten de ham gewoon weg. Ook dan is het een heerlijke ovenschotel.

INGREDIENTEN

1 middelgrote bloemkool, Aardappelpuree, plm. 750 gram kruimige aardappelen, 1 ei, losgeklopt, 20 gram roomboter +10 gram om de schaal in te vetten, peper, zout, nootmuskaat, 1 dl warme melk, 4 hardgekookte eieren, gepeld in grove stukken gesneden, 4 plakken (serrano)ham, in repen gesneden, , Kaassaus , 30 gram boter, 30 gram bloem, plm. 4 dl melk, plm. 75 gram boursin of andere roomkaas met kruiden en knoflook, 50 + 75 gram geraspte belegen kaas (deel in de saus rest om te gratineren, 1/2 vleesbouillontablet verkruimeld, peper, nootmuskaat, klein scheutje maggi-aroma,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-08-2017
  • Nederlands
  •  20-30 min.

zalm in spek met kaas

Heerlijk ovengerecht, makkelijk snel en een verrassing voor je visite!!!

INGREDIENTEN

Zalmfilet in snijden en vullen met kaas naar keuze, ik neem vaak boursin, blauwe kaas of brie., Omwikkelen met ontbijtspek, parmaham of serranoham.,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-10-2005
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top