Andijviestamppot

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 07-10-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 eetlepel olie -
1 ui gesnipperd -
1 rode paprika in blokjes -
2 zakjes Maggi Puree voor Stamppot -
500 gram andijvie in reepjes gesneden -
nootnuskaat -
versgemalen peper en zout


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Fruit in de olie de ui en de rode paprika
Bereid 2 zakjes puree volgens de aanwijzingen op de verpakkking
Roer de rauwe andijvie, de ui en de paprika door de puree
Breng de puree op smaak met nootmuskaat, zout en versgemalen peper
Laat de stamppot op heel laag vuur nog even goed doorwarmen

Laatste reacties

eg11508 avatar
eg11508 09-10-2002

Heerlijk gerecht. Met toevoeging van magere spekblokjes en wordt is dit een fantastisch recept!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten