chineese gehaktballetjes

  • Chinees, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-10-2002

heerlijk pittig gehaktballetje

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
100 gr paneermeel 1 ei 2 tl knoflookpoeder2 el ketjap 1 tl katoembar(conimex) 2 tl surinaamse sambal 2el gehaktkruiden 1tl pikante paprikapoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grote schaal eigenhanden

Voorbereiding

Marineer het gehakt met het ei ,paneermeel en de kruiden en laat dit minstens 1 uur intrekken (goed kneden)

Bereidingswijze

licht door de bloem wentelen,en op 170 graden in de olie frituren

Serveertip

heerlijk met sate of chiliesaus

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten