Italiaanse knoflooksoep

  • Italiaans, Soep
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-10-2002

Italiaanse knoflooksoep

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
10 eetlepel olijfolie
6 teentjes koflook
4 eidooiers
3 theelepel salie
2 kruidnagels
1 laurierblad
1 eetlepel peterselie (vers)
naar smaak Thijm en saffraan
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Hak de knoflook fijn en voeg bij 1 liter water. Voeg ook zout, tijm, salie, laurierblad, kruidnagelen en safraan toe en laat alles samen een half uur koken. Klop de eidooiers met een garde tot ze dik en romig zijn en doe er dan de olijfolie bij met kleine scheutjes. Tijdens het toevoegen van de olijfolie heel goed blijven kloppen. Voeg het eidooiermengsel al kloppend bij de soep. Garneer de soep met peterselie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten