Italiaanse knoflooksoep
- Italiaans, Soep
- 20-30 min.
- Geplaatst op 03-10-2002
Italiaanse knoflooksoep
Ingrediënten 4 personen
10 eetlepel olijfolie6 teentjes koflook
4 eidooiers
3 theelepel salie
2 kruidnagels
1 laurierblad
1 eetlepel peterselie (vers)
naar smaak Thijm en saffraan
Bereidingswijze
Hak de knoflook fijn en voeg bij 1 liter water. Voeg ook zout, tijm, salie, laurierblad, kruidnagelen en safraan toe en laat alles samen een half uur koken. Klop de eidooiers met een garde tot ze dik en romig zijn en doe er dan de olijfolie bij met kleine scheutjes. Tijdens het toevoegen van de olijfolie heel goed blijven kloppen. Voeg het eidooiermengsel al kloppend bij de soep. Garneer de soep met peterselie.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties