1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Gevuld Turks Brood

Gevuld Turks Brood

  • Turks, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-10-2002

Ingrediënten 4 personen


1 turks brood, scheutje olijfolie, 1 pond gehakt, 1 theelepel chilipoeder, 1 theelepel italiaanse keukenkruiden, zout, peper, 2 gesnipperde uien, 1 bakje champignons, 1,5 ons geraspte kaas, 2 teentjes knoflook


Verder heb je nodig


Oven, aluminiumfolie


Een lekker en gemakkelijk te bereiden recept.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een koekenpan. Rul het gehakt, voeg de gesneden uien en champions toe en daarna de diverse kruiden. Roer alles goed door. Laat 10 minuutjes pruttelen.
Snijd het brood plat doormidden. Leg de onderste helft op een groot stuk aluminiumfolie.
Doe het vleesmengsel op het brood en strooi hier de kaas over. Leg de bovenkant erop en pak het geheel in de aluminiumfolie. Verwarm het brood een half uur in de oven.

Serveertip

Frisse salade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rijaca


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rijaca
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top