gernalen in korma kokos saus

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 03-10-2002

indiaans gerecht wat milt is

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 el olie
1 ui fijn gesn.
1 tl gemberwortel geraspt
500 gram gernalen gepelt en schoongemaakt
1 petakt curry saus
2 tl tomatenpuree
2 tomaten in blokjes
100 gr santen (kokosblok)
1el citroensap
zout
1 el geraspte kokos
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok of grote pan

Bereidingswijze

verwarm de olie fruit de ui aan voeg de gember toe en bak kort mee roer de gernalen er door en bak 2 min mee voeg de saus,tomatenpuree,tomaten,santen en citroen sap erdoor en breng op smaak met zout laat gerecht 5 min sudderen en gearneer met de geraspte kokos

Serveertip

rijst

Laatste reacties

vogeltje1 avatar
vogeltje1 03-10-2002

dit is iets wat ik een beetje uitgeprobeert heb maar nog niet gemaakt

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten