Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Viscurry

Viscurry

Door: viske___

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-09-2002

Ingrediënten


400 g gefileerde roodbaars - zout - sap van 1/2 citroen - 1 EL bloem - 2 EL boter - 2 EL gehakte amandelen - 250 g geschilde appels, in blokjes - 50 g rozijnen - 1-2 TL kerriepoeder - 150 g biogarde - wat suiker



(India) Bereidingstijd: ca, 40 min - ca, 640 kcal per portie - Serveren met gekookte zilvervliesrijst

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. De vis bestrooien met zout, besprenkelen met citroensap en dan ongeveer 10 minuten laten intrekken, De vis daarna droogdeppen, in dobbelsteentjes snijden en met bloem bestrooien.
2. De boter verhitten in een koekepan. Vis en amandelen hierin aan alle kanten bakken. Appels toevoegen en meefruiten.
3. Kerriepoeder erover strooien. Rozijnen en yoghurt toevoegen, alles laten smoren en afmaken met kerriepoeder en suiker.





Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van viske___
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top