1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Eendenborstsalade met tuinkruiden

Eendenborstsalade met tuinkruiden

Door: luckyjo

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 29-09-2002

Ingrediënten 2 personen


20 gram frisee -
20 gram eikenbladsla -
20 gram lollo rosso -
3 eetlepels pijnboompitten -
6 eetlepels olijfolie -
2 eetlepels rode wijnazijn -
1 theelepel diksap -
kervel -
dragon -
bieslook -
munt -
zout en peper-
75 gram gerookte eendenborstfilet



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Let op: u kunt ook een vergelijkbare hoeveelheid gemengde salade nemen.

Was, pluk en droog de salade.

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.

Klop de olie samen met de azijn, appel- of perendiksap, peper en zout tot een vinaigrette. Meng de sla en kruiden met de vinaigrette en verdeel deze salade over de borden.

Leg de eendenborstfilet op de salade en bestrooi met de pijnboompitten en versgemalen peper.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top