Salade van biet, knolselderij en pecannoten

  • Mexicaans, Salade
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 29-09-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 gekookte bietjes,
1/2 kleine knolselderij,
5 koolbladeren,
2 eetlepels fijngehakte peterselie,
2 eetlepels mayonaise,
2 eetlepels zure room,
1 eetlepel mosterd,
25 gram ongezouten pecannoten.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Schil de bietjes en de knolselderij en snijd ze in smalle reepjes van een halve centimeter dik. Leg op elk bord een koolblad. Hak de peterselie fijn. Roer mayonaise, zure room en mosterd door elkaar. Schep deze saus in een bakje

Bereidingswijze

Blancheer de knolselderijreepjes 3 minuten in kokend water. Spoel ze af met koud water en laat ze uitlekken. Schep de peterselie door de knolselderij. Leg in het midden van elk koolblad een bergje gesneden biet. Schep de knolselderij er omheen. garneer de salade met de pecannoten. Serveer de saus apart.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten