Camarao com Molho de Coco (Braziliaanse garnalen)

  • Braziliaans, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
1/4 cup extra virgin olijfolie
1 green peper, minced
1 small ui, minced
1 large tomato, chopped
1 clove knoflook, minced
1 1.2 theelepel. gemalen komijn
1/3 cup koriander, chopped
1 1/2 lb. fresh garnalen, peeled and deveined
1 Eetlepel. meel
2 cup kokosmelk
zout and peper to taste
3-4 chopped sjalotten
handful of klapper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

n a skillet, saute peper, ui, tomato, and knoflook in olie.
Add komijn, koriander, and garnalen. Saute until cooked through. Stir in the meel and cook 1 minute. Add kokosmelk, cook over low heat until thickened. Season with zout and peper and serve garnished with sjalotten and coconut.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

lekkerkoken1 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten