1. Home
  2. Recepten
  3. Portugese keuken
  4. Caldo Verde (Portugese boerenkoolsoep)

Caldo Verde (Portugese boerenkoolsoep)

  • Portugees, Soep
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-09-2002

Ingrediënten


300 g geschilde aardappels afkokers
2 teentjes knoflook
olijfolie
150 g gesneden boerenkool
1 l water
zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de aardappelen in stukken en de knoflook overlangs in dunne plakken.
Laat de knoflook in 1 lepel olie goudgeel kleuren. Voeg aardappelen en groenten toe, dan water en zout en breng aan de kook.
Pureer groenten en kookvocht in gedeelten, doe terug in de pan en breng op smaak met zout en peper.
Laat ieder er naar smaak extra olijfolie doorroeren (begin met ? lepel!).



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top