Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Ebly op Cantonese wijze

Ebly op Cantonese wijze

Door: llheks

  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-09-2002

Ingrediënten


200 g EBLY (tarwe) ? 150 g fijne doperwtjes ? 150 g gekookte kippefilet in blokjes
? 100 g bamboescheuten in reepjes ? 150 g gepelde garnalen ? 100 9 champignons in schijfjes ? 2 eieren (omelet maken) ? 2 eetlepels sojasaus ? 1/2 kippebouillonblokje ? 4 koffielepels olijfolie ? peper en zout



Kook je Slank

van "vifke"

Ontdek meer:

Voorbereiding

? Tarwegranen worden 15 a 20 min gekookt in 1 liter lichtgezouten water .

Bereidingswijze

? Doe de granen in een kom en voeg de sojasaus en een in reepjes gesneden omelet aan toe en meng alles.
? Bak het gekookte kippewit, de champignons, de bamboescheuten, de garnalen en de erwtjes zachtjes in een pan.
? Voeg er een eetlepel kippebouillon aan toe, kruid met peper en zout en laat 10 min zachtjes sudderen op een zacht vuurtje.
? Meng het geheel voorzichtig onder elkaar en dien warm op.




Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top