Ebly op Cantonese wijze

  • Belgisch,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 26-09-2002

Kook je Slank

van "vifke"

Deel dit recept

Ingrediënten
200 g EBLY (tarwe) ? 150 g fijne doperwtjes ? 150 g gekookte kippefilet in blokjes
? 100 g bamboescheuten in reepjes ? 150 g gepelde garnalen ? 100 9 champignons in schijfjes ? 2 eieren (omelet maken) ? 2 eetlepels sojasaus ? 1/2 kippebouillonblokje ? 4 koffielepels olijfolie ? peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

? Tarwegranen worden 15 a 20 min gekookt in 1 liter lichtgezouten water .

Bereidingswijze

? Doe de granen in een kom en voeg de sojasaus en een in reepjes gesneden omelet aan toe en meng alles.

? Bak het gekookte kippewit, de champignons, de bamboescheuten, de garnalen en de erwtjes zachtjes in een pan.

? Voeg er een eetlepel kippebouillon aan toe, kruid met peper en zout en laat 10 min zachtjes sudderen op een zacht vuurtje.

? Meng het geheel voorzichtig onder elkaar en dien warm op.


Laatste reacties

myriam_c avatar
myriam_c 15-07-2004

Ik heb van dit Vitaya recept mijn eigen versie gemaakt. Vond het trouwens wel lekker!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten