1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Pittige kippenvleugels met satesaus

Pittige kippenvleugels met satesaus

Door: ruud40

  • Indonesisch,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-09-2002

Ingrediënten 2 personen


6 kippenvleugels
-Cajunkruid
-Satesaus



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In plaats van kruiden kunt ook een rode pittige saus gebruiken en in plaats van gewone kippenvleugels kunt u ook voorgekruide of gerookte kippenvleugels gebruiken.

Verwarm de tafelgrill, barbecue of bakplaat tot deze heet is. Bestrooi ondertussen de kip met de kruiden of bestrijk ze met de pittige saus.

Bak de kip goudbruin en gaar op de verwarmde tafelgrill of barbecue. Reken op circa 10-20 minuten per kant, afhankelijk van de dikte.

Lekker met gebakken nasi goreng, kroepoek en warme satesaus.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top