Sate kambing

  • Indonesisch,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-09-2002

Deel dit recept

Ingrediënten
1 eetlepel asam
1 eetlepel bruine suiker
2 flinke tenen knoflook
2 eetlepels ketjap manis
zout
600 gram geiten of lamsvlees
? deciliter japanse sojasaus
1 rood pepertje
1 theelepel sambal oelek
citroensap

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De asam in 2 ? dl heet water oplossen en zeven. De bruine suiker toevoegen. De knoflook, ketjap en zout toevoegen. Het vlees snijden en twee uur laten trekken in de marinade.
Ondertussen de sojasaus en het pepertje met de sambal omroeren en op smaak afmaken met citroensap.
Het vlees aan spiezen rijgen en grillen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten