argentijnse ossenhaas

  • Argentijns, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 15-09-1998

Argentijnse ossehaas met rode pepersaus en gepofte aardappelen.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon

  • 2 ons Argentijnse ossenhaas
  • 1 grote zoete aardappel
  • bekertje zure room
  • 1 teen knoflook
  • 1 ui
  • 1 paprika
  • 2 grote tomaten
  • 2 rode pepers
  • zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Zorg voor een goed houtskoolvuurtje.

Bereidingswijze

Rol de zoete aardappel in aluminiumfolie en leg ongeveer 45 minuten in het vuur. Maak ondertussen een pannetje op het vuur de rode peper saus door alle geschilde en gesneden groente op te warmen. Eventueel aanlengen met wat zure room. Schroei de ossenhaas in een paar minuten dicht en serveer met de gepofte aardappel met zure room en rode pepersaus.

Laatste reacties

mrsoul avatar
mrsoul 18-08-2005

Erg lekker moet ik zeggen!

sunmaid avatar
sunmaid 16-08-2005

Neem ik mee lijkt me heerlijk. Bedankt voor je recept groetjes Ine

maruska avatar
maruska 25-03-2004

Hoi ik heb je recept mee genomen klinkt verukkelijk. Groetjes Maruska

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten