1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Groene peper appel-saus

Groene peper appel-saus

Door: stienemie

  • Belgisch, Saus/dressing
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-09-2002

Ingrediënten


1 eetlepel gedroogde groene peper,
1/4 l appelsap,
40 g suiker,
1/2 koffielepel reepjes sinaasappelschillen,
1 eetlepel aardappelzetmeel,
1 geschilde kiwi,
een snuifje,
cayennepeper,
zout.



Saus voor bij de gepeperde gehakt-pastei

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de peper en de suiker een tiental minuten sudderen in het appelsap, zodat de peperbolletjes zacht worden. Voeg er de reepjes sinaasappelschil bij. Los het aardappelzetmeel op in een weinig water, schenk het erbij en laat de saus indikken. Pureer de kiwi en voeg bij de afgekoelde saus. Kruid naar smaak met cayennepeper en zout.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stienemie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top