1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kastanje champignons met bosui

Kastanje champignons met bosui

Door: kruiden_tuintje

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-09-2002

Ingrediënten 4 personen


1 rode peper
1 bakje kastanjechampignons (250 g, AH Biologish)
2 struikjes roodlof
2 eetlepels oosterse roerbakolie (fles AH)
? el citroensap
zout
keukenpapier



Ontdek meer:

Voorbereiding

Peper wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en halveren. Wit van bosuitjes klein snijden, groen in lange , smalle reepjes snijden. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in vieren snijden.

Bereidingswijze

In een Koekenpan olie met peper zachtjes verwarmen. Champignons toevoegen en op laag vuur ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Van het vuur af kleine stukjes bosui en citroensap door de champignons scheppen. Op smaak brengen met zout. Op vier bordjes elk 2 blaadjes roodlof op elkaar leggen en champignons erin scheppen. Garneren met de reepjes bosui



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top