1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Hongaarse keuken
  5. Kalfsgoulash

Kalfsgoulash

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-09-2002

Ingrediënten 4 personen


500 gram doorregen kalfslappen, 50 gram boter, 1 ui, peper, sap van ? citroen, 200 gram tomaten, 1 thl. paprikapoeder, 1 el aardappelmeel, 1/8 l zure room.


Verder heb je nodig


Snelkookpan!!!


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het kalfsvlees in blokjes. Verhit de boter in de snelkookpan en bak hierin het vlees an. Fruit dan de fijngesnipperde ui even mee en blus af met 1/8 liter water. Voeg zout, peper en citroensap toe en sluit de pan.
Kook 5 minuten onder druk.
Voeg dan de gepelde en in vieren gedeelde tomaten toe. Sluit de pan en kook nog eens 3-5 minuten onder druk.
Meng het aardappelmeel met de zure room aan en bind hiermee de goulash.
Maak op smaak af met paparikapoeder.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosheks


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top