1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Sperziebonen rosso

Sperziebonen rosso

Door: masclar

  • , Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-09-2002

Ingrediënten 2 personen


Sperziebonen of Haricot verts
Pesto rosso
Olijfolie


Verder heb je nodig


Geen


Sperziebonen op een wat andere manier dan standaard met nootmuskaat o.i.d.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Boontjes wassen en van de punten ontdoen. NIET breken. Dus liefst dunne haricot verts of kouseband gebruiken.
Meng (voor 3 ons spersiebonen) 2 eetlepels Pesto Rosso met 1/2 eetlepel olijfolie.

Bereidingswijze

Breng ruim water aan de kook en druppel voeg daar een theelepel olijfolie aan toe.
Kook de bonen al dente (Dus gewoon tussendoor even eentje er uit nemen en er in bijten: nog stevig en toch gaar: klaar)
Giet de bonen af en voeg de Pesto Rosso met de olie toe. Meng goed en serveer direkt.

Serveertip

Smaakt bij zowel vis als vlees. Kan ook heel goed bij alle pasta's.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van masclar
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top