1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Aardappel-cornedbeefsalade

Aardappel-cornedbeefsalade

Door: lvdbruggen

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-09-2002

Ingrediënten 2 personen


300 gr. aardappelen, 250 gr Corned Beef [blikje of snijvlees aan een stukje], 1 kleine [rode] ui, 1 appel, 4 augurken, 3 bosuitjes, evt. stukje mosterdkaas, mayonaise, tomatenketchup, mosterd, peper, zout



Lekker, snel en heerlijk fris hoofdgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardappelen schillen en in blokjes snijden. Blokjes in ca. 5 minuten beetgaar koken in water met zout.
Corned Beef in stukjes verdelen, ui in hele fijne halve ringen snijden, augurken, bosuitjes en kaas fijn snijden

Bereidingswijze

In en ruime kom 4 el mayonaise, 2 el tomatenketchup en 1 el mosterd mengen.
Hier de aardappelen, corned beef, ui, augurken, appel en bosuitjes en kaas luchtig doorheen scheppen. Op smaak brengen met vergemalen zwarte peper. de salade enkele uren in laten trekken voor een nog betere smaak.

Serveertip

Serveren met vers geroosterde toast en eventueel een groene salade



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lvdbruggen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top