Gevulde Gruyere met tuinkruiden

  • Frans,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-09-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
20 gr. boter
-50 gr. broodkruim
-1 ei
-200 gr. gruyere
-2 el. tuinkruiden, gemengde
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de kaas in de breedte door. Maak met een scherp mesje aan de lange kant van de kaas een inkeping en vul de kaas met de tuinkruiden. Klop het ei los en haal de kaas achtereenvolgens door het ei en het broodkruim. Herhaal dit nog een keer. Laat de paneerlaag vervolgens drogen.

Bak de gepaneerde kaas in hete boter snel aan beide kanten bruin (circa 1 minuut per kant).

Lekker met aardappelkroketjes en romige zuurkool.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten