Spaanse mosselen

  • Spaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-09-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 dikke ui
2 teentjes look
1/2 spaans pepertje
1 gele paprika
1 rode paprika
een scheutje olijfolie
1 glaasje Fino Sherry
2 kg mosselen
2 el fijngehakte koriander of peterselie
4 sneden grof bruin brood
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Hak de ui, de look, de spaanse peper en de paprika's fijn.
Bak ze in een diepe pan in een scheutje olijfolie op een hoog vuur 3 minuten aan
Voeg de mosselen en de sherry toe.Kook de mosselen met het deksel op de pan in ca. 15 minuten gaar (tot de schelpen open zijn).Strooi er de 2 lepels koriander/peterselie over en schud de mosselen even op.
Geef er grof bruin brood bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten