Canadian beans and flip flap

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-09-2002

Blijkt een gerecht dat ik vaker op zondag voor het ontbijt maak, een typisch Canadees voorgerecht te zijn... Ik weet wel dat je het niet als voorgerecht moet eten: nogal machtig!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 blik witte bonen in tomatensaus, 4 sneetjes dungesneden oud witbrood, 4 eieren, tomatenketchup en boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Warm de bonen op en rooster het brood. Bak in de boter 1 ei pp. (hele dooier). Leg de toast op een bord, doe er wat bonen op en het gebakken ei met de dooier naar beneden. Een halve eetlepel ketchup erop en warm eten.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten