1. Home
  2. Recepten
  3. Yoghurt
  4. Magere yoghurt
  5. Yoghurttaart

Yoghurttaart

  • Slanke keuken,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-09-2002

Ingrediënten 8 personen


500g magere yoghurt
1 doos perziken op eigen nat
1 zakje klop klop
8 kl suiker
80 ml magere melk
6 gelatineblaadjes



Een zalig dessert, en lijnvriendelijk, 1 punt taart levert slechts 1 point WW op.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Giet yoghurt in een kom, doe de perziken in een zeef en vang het sap op.
Week de gelatine in ruim water.
Maak de klop klop zoals voorgeschreven op de verpakking.
Mix de perziken door de yoghurt en voeg de suiker toe. Los de gelatine op in het opgewarmde sap en voeg bij de yoghurt. Spatel de klop klop onder het mengsel, giet in een vorm en laat een nachtje in de koelkast om op te stijven.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Stort de taart op een schotel en snij in 8 punten. Je kan er ook nog een rode vruchtencouli overgieten, en meer points tellen natuurlijk



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van karinev


Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van karinev
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top