500g magere yoghurt
1 doos perziken op eigen nat
1 zakje klop klop
8 kl suiker
80 ml magere melk
6 gelatineblaadjes
Een zalig dessert, en lijnvriendelijk, 1 punt taart levert slechts 1 point WW op.
Giet yoghurt in een kom, doe de perziken in een zeef en vang het sap op.
Week de gelatine in ruim water.
Maak de klop klop zoals voorgeschreven op de verpakking.
Mix de perziken door de yoghurt en voeg de suiker toe. Los de gelatine op in het opgewarmde sap en voeg bij de yoghurt. Spatel de klop klop onder het mengsel, giet in een vorm en laat een nachtje in de koelkast om op te stijven.
Stort de taart op een schotel en snij in 8 punten. Je kan er ook nog een rode vruchtencouli overgieten, en meer points tellen natuurlijk
corryd 15-02-2010
hai Karine; ik wil deze taart graag uitproberen, maar zou in plaats van gewone suiker de caloriearme versie ook kunnen? groetjes Corry
ellyvanrooy1 11-02-2009
hallo Karine, ik wil je recept graag maken maar wat bedoel je met
"1 doos" perzikken op eigen nat.
Is dat een blik? zoja van hoeveel gram of ml.
gr. Elly
teetrop 13-10-2008
hoi Karine, ik zet de taart bij mijn favorieten. Ga hem zeker een keer maken want lekker en weinig calorieen is een combi die mij altijd aanspreekt.
roelie_v 17-08-2003
ik heb de taart gemaakt en hij was heerlijk en erg makkelijk te maken, ik ga hem zeker vaker maken. BEDANKT!!!!!!!!!
margje_a 09-06-2003
ook door mij meegesleept naar favo's, zeker in de zomer een lekker fris toetje om uit te proberen, marga