Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Capucijners met zilveruien en schorseneren

Capucijners met zilveruien en schorseneren

Door: jpjvdberg

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 17-09-2002

Ingrediënten 4 personen


2 blikken capucijners, 4 eetlepels zilveruitjes; 400 gram schorseneren; 2 dl wijn (wit); 10 gram margarine.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Open de blikken capucijners. Verwarm de capucijners in een pan. Zorg ervoor dat de capucijners niet aan de kook raken. Verhit de margarine in een Braadpan. Bak de zilveruitjes en de schorseneren hierin voor ca. 3 minuten. Voeg de schorseneren en zilveruitjes toe aan de capucijners samen met de witte wijn en laat het geheel nog even nastoven. Suggestie : combineer dit met gebakken saucijsjes, slavinken of rundervinken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top