Capucijners met zilveruien en schorseneren

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-09-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 blikken capucijners, 4 eetlepels zilveruitjes; 400 gram schorseneren; 2 dl wijn (wit); 10 gram margarine.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Open de blikken capucijners. Verwarm de capucijners in een pan. Zorg ervoor dat de capucijners niet aan de kook raken. Verhit de margarine in een braadpan. Bak de zilveruitjes en de schorseneren hierin voor ca. 3 minuten. Voeg de schorseneren en zilveruitjes toe aan de capucijners samen met de witte wijn en laat het geheel nog even nastoven. Suggestie : combineer dit met gebakken saucijsjes, slavinken of rundervinken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten