1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Italiaanse Hamburger

Italiaanse Hamburger

Door: drenthie

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-09-2002

Ingrediënten 2 personen


1 sjalotje,gesnipperd*3 zongedroogde tomaten op olie*125 gr monzarella*3 takjes basilicum*200 ge gehakt*nootmuskaat*zout,peper*olie*2 ciabattini's(broodjes)*2 eetl knoflookmayo*6 takjes rucoloa


Verder heb je nodig


Grillpan


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de toaten in kleine stukjes.Snij de helft van de monzarella in kleine blokjes en de andere helft in plakjes.Was de blaadjes van de basilicum en snij ze fijn.Meng het gehakt met de sjalot,tomaat,mozarelleblokjes en de basilicum.Breng op smaak met zout,peper en nootmuskaat.Vet de grillpan in en verwarm de pan voor.Vorm platte ronde of vierkante hamburgers van het gehakt en grill ze aan beide zijden in ong 4 min.Verdeel na de eerste keer draaien de plakken monzarella over de hamburgers/Snij de broodjes door en besmeer ze met de knoflookmayo.Was de rucola en verdeel ze met de hamburgers over de broodjes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van drenthie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top