Kerriesoep met Kokos

  • Indiaas, Soep
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-09-2002

Een culinaire romige soep

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui
1 teentje knoflook
4 eetl zonnebloemolie
2 grote kruimige aardappels
1 zakje curry kokosmix (Honig)
250 ml kokosmelk
1 scheutje room
2 tuinkruidenbouillon blokjes
5 takjes verse koriander
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
staafmixer

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de olie in een ruime pan en fruit de ui en knoflook ca. 3-4 min. Schil, was de aardappels en snijd ze in blokjes. Voeg de blokjes samen met de currykokos toe aan het uimengsel en roerbak ca. 3 min.Voeg 1 l water, kokosmelk en de bouillonblokjes toe. Laat de soep ca. 15 min. zachtjes koken. Pureer de soep en voeg de room erbij. Verdeel de soep over 4 borden (of kommen)
Was, hak de koriander en garneer de soep ermee.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten