1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Tapas
  5. Tapas van vlees, chorizo en olijven

Tapas van vlees, chorizo en olijven

Door: josianenijssen

  • Internationaal, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-09-2002

Ingrediënten 4 personen


? 1 theelepel tijm (liefst verse)
? 1/2 eetlepel olijfolie
? 100 g olijven (knoflook)
? 250 g varkensoester
? 4 plakken chorizoworst (1/2 cm dik)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snack voor ca. 4 personen
1. Snijd het vlees in blokjes. Meng ze met ? eetl. olie en de tijm en laat het buiten de koelkast op temperatuur komen.
2. Snijd de plakken chorizo in vieren.
3. Bak de blokjes vlees en de chorizo in een hete anti-aanbakpan, op halve stand en bak ze zachtjes rondom bruin en rose van binnen (ca. 7 minuten). Schuif het vlees tijdens het bakken over de bodem.
4. Voeg de olijven toe en bak ze 2 minuten mee. Warm serveren in een schaaltje, geef er cocktailprikkers bij.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top