1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Pate op een lepeltje

Pate op een lepeltje

Door: josianenijssen

  • Belgisch, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 16-09-2002

Ingrediënten 4 personen


? 1 eetlepel pate (fijne structuur, bijv. roompate)
? 1 eetlepel sherry
? 1 eetlepel slagroom
? 1 zakje amandelen (klein zakje, gepeld)
? 2 takjes peterselie (krulpeterselie)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Eetlustopwekkende voorafjes voor een voorgerecht (amuses)

Doe de pate in een kommetje en meng hierdoor de sherry en de slagroom. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit dit op de lepeltjes. Garneren met een amandel en een stukje krulpeterselie.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top