1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Surinaamse keuken
  5. Batjauw frita, bakkeljauwballetjes

Batjauw frita, bakkeljauwballetjes

Door: lekkerkoken1

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-09-2002

Ingrediënten


400 g bakkeljauw
1/2 ui
boter
2 takjes peterselie
3 sneetjes oud brood
melk of water
1 ei
zwarte peper
paneermeel
boter of olie



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de bakkeljauw enkele uren in water ontzouten, kook daarna uit en haal de graten eruit, snij dan fijn.
Fruit de ui in wat boter.
Hak de peterselie fijn en week het brood in melk of water.
Meng de vis met de peterselie en het brood.
Doe het ei erbij en maak op smaak met peper.
Maak balletjes, paneer ze en bak ze bruin.
Lekker op de boterham!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top