1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Surinaamse keuken
  5. Baka batjauw op Surinaamse wijze

Baka batjauw op Surinaamse wijze

Door: lekkerkoken1

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-09-2002

Ingrediënten


500 g bakkeljauw
1 ui
1 rode peper
peper
kerrie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Week 500 g bakkeljauw 2-3 uur in water, kook 15 minuten.
Fruit een ui en een rode peper, bak de vis mee.
Op smaak brengen met peper en kerrie.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top