Bacalhau Gomez de Sa, stokvis uit Portugal

  • Portugees, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
750 g stokvis
1 kg aardappels
4 uien
knoflook
peper
12 olijven zonder pit
eieren
peterselie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Week 750 g stokvis een etmaal.
Giet er vers water over en kook een kwartier.
Laat 1 kg aardappelen meekoken.
Verwijder vel en graten en snij de vis in stukjes.
Fruit 4 uien zacht, doe er knoflook, de vis en aardappels, peper, 12 ontpitte zwarte olijven en het stoofvocht bij en laat even sudderen.
Serveren met plakjes gekookte eieren en peterselie.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

lekkerkoken1 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten