1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Gegrilde karbonade met kerrie en koriander-cashewpesto

Gegrilde karbonade met kerrie en koriander-cashewpesto

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-09-2002

Ingrediënten 4 personen


600 gram karbonade
1 teentje knoflook
125 g ongezouten cashewnoten
125 g geraspte oude kaas
6 el fijngehakte koriander
1 dl olijfolie
? el kerriepoeder
peper, zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Pel het teentje knoflook
Maal voor de pesto, in de keukenmachine of met de staafmixer, de koriander, knoflook, cashewnoten, kaas en de olijfolie fijn.
Breng de pesto op smaak met peper en zout.

2. Wrijf de karbonades aan beide kanten in met de kerriepoeder en peper.
3. Verhit een grillpan of de grill op de hoogste stand.
Gril de karbonades aan beide kanten bruin en gaar (ca. 20 minuten)

4. Leg het vlees op warme borden en verdeel de koriander-cashewnoten over het vlees.
Geef er tagiatella bij



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top