1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Steak tartare

Steak tartare

Door: josianenijssen

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-09-2002

Ingrediënten 4 personen


400 g malse biefstuk, fijngehakt, of rundertartaar

4 kleine eidooiers

4 el fijngesneden peterselie

4 el kappertjes

1 grote ui, fijngesneden

4-8 zure augurkjes, fijngesneden

4 ansjovisfilets, fijngesneden

zout, peper

worcestershiresaus



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verdeel het vlees over 4 borden. Maak een kuiltje in het midden van het vlees en zet hierin een goed schoongemaakte lege eierdop met daarin de eidooier.

2. Leg de peterselie, kappertjes, ui, augurkjes en ansjovis rondom het vlees.

3. Serveer de steak tartare direct en zet zout, peper en worcestershiresaus naast het gerecht op tafel.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top