Caipirinha-cocktail

  • Argentijns,
  • 0-10 min.

Voor een vijver-fiesta in Latijns-Amerikaanse sfeer, voor 2 glazen
In deze nationale drank van Argentinie huist een stille kracht die de pittig gekruide gerechten zeker kan weerstaan. Serveer de drank met partjes limoen.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 sappige limoen, in zes partjes

2 volle theelepels poedersuiker of basterdsuiker

2 borrelglazen cachaca (Braziliaanse suikerrietrum) of witte rum

ca. 12 ijsblokjes

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe de limoenpartjes in een shaker en kneus met een houten lepel het sap eruit, voeg de rest van de ingredienten toe en schud goed.

Serveertip

Giet de drank in twee hoge glazen.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

proost_cheers avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten