Flamiche au fromage

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-09-2002


Noord-Franse kaastaart

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
  • oven
  • lage taartvorm 24 cm

Voorbereiding

  • oven voorverwarmen op 200 gr.
  • korstjes van kaas snijden en in dunne plakjes
  • in kom ei met eidooier en slagroom loskloppen
  • zout,peper en nootmuskaat naar smaak toevoegen
  • taartvorm invetten en bekleden met deeg
  • plakjes kaas over bodem verdelen
  • eimengsel erover schenken

Bereidingswijze

  • taart in midden van oven ca. 34-40 min. bakken
  • rand eventueel na ca. 20 min. afdekken met alu-folie

Bron

Allerhande (AH)

Serveertip

  • lekker met een glaasje Gewurztraminer d'Alsace
  • met dank aan de "Allerhande".

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten