1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Curry
  6. Kipfilet met rode curry

Kipfilet met rode curry

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-09-2002

Ingrediënten 4 personen


4 halve kipfilets in plakjes
-1,25 l dunne kokosmelk
-pasta van rode pepers (Toko)
-10 gekneusde peperkorrels
-3 eetlepels vissaus (toko)
-? eetlepels palmsuiker
-1 aubergine in blokjes
-3 rode kleingesneden Spaanse pepertjes
-2 citroenblaadjes
-2 eetlepels basilicum



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Breng ? liter kokosmelk met de pepers aan de kook en laat dit 2 minuten koken
2. Voeg de overige kokosmelk, kip, vissaus en de suiker toe en verwarm dit
3. Voeg dan de aubergine, pepers, citroen en de basilicum toe en laat dit ongeveer 15 minuten staan



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top