1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Australische keuken
  5. Australische plumpudding

Australische plumpudding

Door: lekkerkoken1

  • Australisch, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-09-2002

Ingrediënten


150 g boter
150 g suiker
3 eieren
3 lepels rum
25 g paneermeel
150 g bloem
nootmuskaat
zout
1 lepel stroop
150 g rozijnen
50 g krenten
50 g gesneden dadels
50 g geblancheerde amandelen
50 g oranjesnipperd
150 g boter
200 g poedersuiker
8 lepels brandy of rum


Australische plumpudding
Australische plumpudding
Australische plumpudding
Australische plumpudding

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng 150 g boter en 150 g suiker schuimig, roer er één voor één 3 eieren door en 3 lepels rum.
Voeg 25 g paneermeel, 150 g bloem, wat nootmuskaat en zout door.
Schep er 1 lepel stroop, 150 g rozijnen, 50 g krenten, 50 g gesneden dadels, 50 g geblancheerde amandels en 50 g oranjesnippers door.
Kook au bain marie in een afgesloten puddingvorm 5 uur.
Heet serveren met brandybutter (150 g boter, 200 g poedersuiker en 8 lepels brandy of rum) uit de koelkast.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top