1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Carpaccio
  5. Carpaccio

Carpaccio

  • , Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-09-2002

Ingrediënten 4 personen


Per persoon;

-60 gram dungesneden ossenhaas of rosbief ( vargen aan de slager om het zo dun mogelijk te snijden)
-eetlepel geroosterde pijnboompitjes
- iets peper
- wat geschaafde parmesaan

Dressing 1:

1 eetlepel goede olijfolie
1 theelepel truffelolie
2 theelepels balsamicoazijn

Dressing 2:

1 eetlepel goede olijfolie
2 theelpels balsamico-azijn
2 theelepels pesto

--

Dressing 3:

1 eetlepel goede olijfolie
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel zeer fijn gesneden zwarte olijven
1 theepel gepureerde anjsovis
1 eetlepel ( balsamico) azijn

Dressing 4 :

eetlepel goede olijfolie
eetlepel balsamicoazijn
theelepel honig
mespunt gedroogde thijm



Ongtwijfeld al vaak beschrevn Maar ik kan het niet laten. Drie ideeen voor dressing, ter inspit=ratie.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verdeel het vlees voorzictig, zonder scheuren, over de bordjes. Sla eroender of ernaast.

Roer de ingredienten voor de dressing door elkaar en verdeel over het vlees.
Pijnbompitjes en parmesansekaas erover strooien

Serveertip

Lekker met ( bruin) stikbrood en roomboter)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mwbakker


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mwbakker
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top