koolrabisalade met kerrie en cashewnoten

  • Nederlands, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-09-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 600 g koolrabi

  • 1 sjalotje

  • 1 eetlepel boter of margarine

  • 1 theelepel kerriepoeder

  • 2 eetlepels mayonaise

  • 2 eetlepels zure room

  • 1/2 theelepel gemberpoeder

  • zout

  • peper

  • 50 g gezouten cashewnoten
  • Boodschappen bestellen

    Bereidingswijze

    Koolrabi?s schillen en grof raspen. Sjalotje pellen en fijnsnipperen. In
    koekenpan (met anti-aanbaklaag) boter verhitten. Sjalotje ca. 1 minuut
    zachtjes fruiten. Kerriepoeder ca. 1 minuut zachtjes meefruiten. Ui,
    mayonaise, zure room en gemberpoeder tot sausje roeren. Op smaak brengen met
    zout en peper. Cashewnoten grof hakken. sausje en noten door koolrabi
    scheppen. Lekker bij peterselie-aardappeltjes en gegrild vlees.

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten